ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ ΚΗΤΑΣ Αξιώσεις

3898
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2315/s1 001-1445929990.jpg
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ ΚΗΤΑΣ
Διεύθυνση: Ερυθρού Σταύρου 9, Μαρούσι 151 23, Αττική
Τηλέφωνο: 2106867331
Φαξ: 2106867331
Κινητό: 6951797996
Email: kitas@dgh.nhs.uk
Κατηγορίες:
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΚΗΤΑΣ, MD, PhD, FRCP

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ MANCHESTER, BIRMINGHAM & WOLVERHAMPTON, UK

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Καθηγητής Ρευματολογίας Γιώργος Κήτας, MD, PhD, FRCP αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1985, έκανε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Παθολογία και τη Ρευματολογία σε διάφορα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας.

Το 1995 έγινε Διευθυντής Ρευματολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Dudley, όπου μέχρι το 2012 ήταν επίσης Διευθυντής του Τομέα Χρόνιων Νοσημάτων και αναπληρωτής Διευθυντής Ιατρικού Προσωπικού ενώ συνεχίζει να είναι Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης.

Από το 2011 είναι επίσης Διευθυντής του Τμήματος Ρευματολογίας του Δ.Θ.Κ.Α "Υγεία" στην Αθήνα και μοιράζει πλέον τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας (3/4) και Αγγλίας (1/4). Είναι Καθηγητής Κλινικής Ρευματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Manchester, Καθηγητής Συμπεριφεριολογικής Ρευματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Birmingham και Καθηγητής Ρευματολογίας, Μυοσκελετικής Υγείας και Ασκήσεως στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton.

Το 2011 έγινε Επισκέπτης Καθηγητής Ρευματολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2013 του εδόθη ο τίτλος του "Boland"Καθηγητή Ρευματολογίας στη Mayo Clinic των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς επίσης και του Επίτιμου Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι συντάκτης ή μέλος της συντακτικής επιτροπής σε 6 Διεθνή Περιοδικά Ρευματολογίας, Ειδικός Αξιολογητής σε πάνω από 40 Διεθνή Περιοδικά και Οργανισμούς Χρηματοδότησης Έρευνας, καθώς επίσης και Αξιολογητής Ποιότητας Πανεπιστημιακής Έρευνας και Εκπαίδευσης διαφόρων Κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένων της Βρετανικής, Γαλλικής, Ιρλανδικής, Ολλανδικής, Ισπανικής, Ελληνικής, Ιταλικής, Νότιο-Αφρικανικής και Hong-Kong. Διευθύνει την Ερευνητική Ομάδα Συνοσηρότητας της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, έχει επιβλέψει πάνω από 10 διδακτορικές διατριβές, έχει πάνω από 250 δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά και βιβλία με περισσότερες από 6000 βιβλιογραφικές αναφορές.

Έχει λάβει ερευνητικά προγράμματα αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων λιρών από πολλαπλά ιδρύματα και διευθύνει μια από τις μεγαλύτερες Πολυκεντρικές Ακαδημαϊκές Μελέτες στη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα στον κόσμο. Είναι ιδρυτικό μέλος του πρώτου πολυεπαγγελματικού ρευματολογικού συνεδρίου της Αγγλίας, και του μοναδικού στην Ευρώπη Κέντρου Αρωγής και Πληροφόρησης Ρευματοπαθών εντός της κοινότητος.

Έχει τελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος της Εκπαιδευτικής ΕπιτροπήςHeberden της Βρετανικής Ρευματολογικής Εταιρίας, Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ειδικότητος Ρευματολογίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Ρευματολογίας και Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρικής του Λονδίνου. Προεδρεύει της ομάδας της Βρετανικής Ρευματολογικής Εταιρίας για την καρδιαγγειακή συνοσηρότητα της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας και είναι μέλος της ομάδας πρόληψης και θεραπείας καρδιαγγειακού κινδύνου ρευματοπαθών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ρευματολογίας EULAR. Για την προσφορά του στον χώρο της Ρευματολογίας έχει λάβει διάφορες διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων και διακρίσεων Κλινικής Αριστείας από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μ. Βρετανίας.

Έχει ευρύτατη κλινική εμπειρία στη γενική ρευματολογία, κυρίως χρόνιες φλεγμονώδεις ρευματοπάθειες (π.χ. Ρευματοειδής αρθρίτιδα και σπονδυλοαρθροπάθειες), συστηματικά νοσήματα του συνδετικού ιστού (π.χ. συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, αγγειίτιδες), εκφυλιστικές παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, και μεταβολικά νοσήματα των οστών (π.χ. η οστεοπόρωση). Δέχεται καθημερινά στο ιατρείο του, Ερυθρού Σταυρού 9 & Κηφισίας Μαρούσι 15123 με τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τ: & F: 210-6867331

K: 6951797996

 

Email1  : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email2  : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9 & ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛ. : 2106867331, 6951797996

 

ΣΟΥ-ΑΝ201016
201016-201017

Publish modules to the "offcanvs" position.