ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

1640
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/32-1427740730.jpg
ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ -  ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Διεύθυνση: Φιλύρων 5, Ηράκλειο 141 22, Αττική
Τηλέφωνο: 2102820470
Κινητό: 6944989978
Email: info@proctoclinic.gr
Κατηγορίες:
ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

PROCTOCLINIC
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
ΕΝΤΕΡΟΥ, ΠΡΩΚΤΟΥ & ΠΥΕΛΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΠΡΩΚΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

O Aλκιβιάδης Φ. Παππάς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε με "Άριστα". Ακολούθως, αφότου εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, ξεκίνησε την ειδικότητα του ως Γενικός Χειρουργός στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, την οποία ολοκλήρωσε επιτυχώς το 2005 στην Α' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς". Το 2006 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ Ιατρικής Παν. Αθηνών με βαθμό διπλώματος "Άριστα". Από το 2007 συνεργάζεται με γνωστές ιδιωτικές κλινικές τόσο ως γενικός χειρουργός όσο και ως ειδικός στις παθήσεις πρωκτού.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, κατάρτιση και υπευθυνότητα, ιδρύει το Ειδικό Πρωκτολογικό Κέντρο «PROCTOCLINIC», αξιοποιώντας τον πιο σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό. Έκτοτε, πρωτοπορεί στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του πρωκτού, εξελίσσοντας τις θεραπευτικές μεθόδους, βάσει των διεθνών εξελίξεων στις τεχνικές κολοπρωκτολογίας.

Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του στον τομέα των παθήσεων πρωκτού, ενημερώνεται σε τακτική βάση για όλα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και εξειδικεύεται στην εκμάθηση νέων επεμβατικών εφαρμογών συμμετέχοντας σε προγράμματα που πραγματοποιούνται ανά την Ευρώπη, όπως είναι τα παρακάτω:

Σεμινάριο διαπρωκτικής μικροχειρουργικής σε πειραματικό χειρουργείο, στο Ευρωπαϊκό Χειρουργικό Ινστιτούτο στο Αμβούργο της Γερμανίας. (2008)

Αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας με τη μέθοδο HELP (απολίνωση των αιμορροϊδικών αρτηριών και συρρίκνωση των αιμορροϊδικών όζων με LASER) και LHP (αιμορροϊδοπλαστική με LASER) στη Ρώμη Ιταλίας.(2009)

Συγκριτική μελέτη για την αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας με τις μεθόδους: HAL-RAR, LOGO, LHP-laserhemorrhoidoplasty και διαστολή, κατά P. Lord, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι συνάδελφοι Sayer, Logo και Shah (Ινδία). (2008-2009)

Εντατικά μαθήματα κολοπρωκτολογίας στο νοσοκομείο St. Mark's του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση πολλαπλών συριγγίων, υψηλών περιεδρικών συριγγίων και συριγγίων στη νόσο Crohn. (2010)

Αντιμετώπιση της ακράτειας κοπράνων με τη μέθοδο της νευροδιέγερσης (Ιnterstim Τherapy) στο πανεπιστήμιο της Erlagen Γερμανίας. (2010)

Εντατικά μαθήματα σε προχωρημένες χειρουργικές τεχνικές κολοπρωκτολογιας στο νοσοκομείο St. Mark's του Λονδίνου.(2012)

Αντιμετώπιση υψηλών περιεδρικών συριγγίων με LASER, μέθοδος FILAC, Βερολίνο. (2013)

Πρακτική εξάσκηση και ανταλλαγή εμπειρίων σε βελτιωμένες εκδοχές της αιμορροιδοπλαστικής με LASER, Βερολίνο. (2013)

Μετά από πολυετή ενασχόληση με την πρωκτολογία τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, με τη στενή παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων επί του θέματος, όσο και σε πρακτικό, με την πολύπλευρη αντιμετώπιση 2500 περιστατικών αιμορροϊδοπάθειας βάσει των γνωστότερων τεχνικών αντιμετώπισης, όπως είναι η Miligan-Morgan, η HAL-RAR, η LONGO κ.α., ο Αλκιβιάδης Φ. Παππάς ξεχωρίζει ως την καλύτερη και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική, την απολίνωση-ανάρτηση αιμορροϊδικών όζων και αιμορροϊδοπλαστική με Laser, καθώς είναι, εκτός από λιγότερο δαπανηρή, ανώδυνη και δίνει οριστική λύση, χωρίς επιπλοκές.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΦΙΛΥΡΩΝ 5, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

WEBSITE: WWW.PROCTOCLINIC.GR

 

 

ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΗΛ. : 2102820470, 2102832001, 6944989978

 

 

ΣΟΥ-021017
021017-021018

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.