ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΕΝΤΗ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΡΕΝΤΗ - ΒΟΤΑΝΑ ΡΕΝΤΗ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΡΕΝΤΗ

852
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6614/C1 001-1505723974.jpg
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΕΝΤΗ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΡΕΝΤΗ - ΒΟΤΑΝΑ ΡΕΝΤΗ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΡΕΝΤΗ
Διεύθυνση: Περικλέους 1, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Αττική
Τηλέφωνο: 2112141948
Email: info@proiontaghs.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ 
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

MΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΟΤΑΝΑ - ΟΣΠΡΙΑ - ΣΙΤΗΡΑ

ΡΥΖΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ - ΑΛΕΥΡΑ - ΑΛΑΤΙΑ

ΕΛΑΙΑ - ΤΣΑΙ - ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ - ΣΑΠΟΥΝΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

 

Στα Προϊόντα γης μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε είδους μπαχαρικό, βότανο, τσάι, αρωματικό φυτό, όσπριο, ρύζι και μία μεγάλη ποικιλία από αλάτια, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, αρωματικά σαπούνια, έλαια, δημητριακά, γλυκίσματα, μέλια, ξηρούς καρπούς, καφέδες και άλλα προϊόντα για την καλή φυσική λειτουργία του οργανισμού σας. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μερικά από τα προϊόντα μας σε αυτή την ιστοσελίδα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση της ποικιλίας των προϊόντων μας για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας. Γι' αυτό επισκεφθείτε το κατάστημά μας και γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα μας.

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασύγκριτες ποιότητες και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, γεγονός που θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι όταν μας επισκεφθείτε. Καθώς τα τελευταία χρόνια η ευρωπαϊκή και διεθνής κουζίνα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα τραπέζια μας, η ανάγκη για δυσεύρετα αρώματα και γεύσεις ολοένα και αυξάνεται. Διακεκριμένοι σεφ από όλο τον κόσμο επιλέγουν για τις συνταγές τους τα κατάλληλα υλικά για να μας χαρίζουν εκείνο ακριβώς το γευστικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει στο μέγιστο τον ουρανίσκο μας.

Με στόχο την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτησή σας, είμαστε διαθέσιμοι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ώστε να ανακαλύψετε κοντά μας εκείνα ακριβώς τα υλικά που θα απογειώσουν γευστικά τις μαγειρικές σας επιδόσεις, αλλά και θα βελτιώσουν εν γένει την υγεία σας.

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-20:00

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΝ

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΛΕΩΦ.ΦΛΕΜΙΝΓΚ 23, ΡΕΝΤΗ ΤΚ 18233

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2112141948
EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΣΟΥ-080917
080917-080918

 

Publish modules to the "offcanvs" position.