ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

414
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/25-1442052565.jpg
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Διεύθυνση: Κουντουριώτου 48, Κορυδαλλός 181 20, Αττική
Τηλέφωνο: 2112137912
Κινητό: 6945375337
Email: chatzigeorgiouantonis@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Ο κ. Χατζηγεωργίου Αντώνιος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και μετά από 15 μήνες υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικός γιατρός) στο Κέντρο Υγείας Ακράτας Αχαϊας ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία-Φυματιολογία στο Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» για 5 χρόνια.

Εκπαιδεύτηκε στην επεμβατική πνευμονολογία (βρογχοσκόπηση) στο βρογχοσκοπικό εργαστήριο του Θριασίου Νοσοκομείου με ιδιαίτερο αντικείμενο τη διάγνωση διαμέσων πνευμονοπαθειών. Έχει εκπαιδευθεί στη διακοπή καπνίσματος και στη μελέτη διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Θριασίου Νοσοκομείου.


Εκπονεί διδακτορική διατριβή, που αφορά την προγνωστική αξία των επιπέδων οστεοποντίνης στο βρογχοκυψελιδικό έκπλυμα ασθενών με ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση, στο Ν.Ν.Θ.Α. «Σωτηρία», ενώ έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ογκολογία Θώρακος στο Ογκολογικό Τμήμα της Γ' Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Έχει παρακολουθήσει πλειάδα πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων, με ανακοινώσεις σε πολλά από αυτά, ενώ διαθέτει και συγγραφικό έργο στα βιβλία των εκδόσεων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Εργάζεται στην Α' Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Metropolitan στο Νέο Φάληρο με τον βαθμό του Επιμελητή και διατηρεί ιδιωτικό πνευμονολογικό ιατρείο στον Κορυδαλλό. Στο ιατρείο γίνεται διάγνωση και παρακολούθηση όλου του φάσματος των νοσημάτων της Πνευμονολογίας, όπως λοιμώξεις αναπνευστικού, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχικό άσθμα, διάμεσες πνευμονοπάθειες και κακοήθειες πνεύμονα.

Γίνεται ιατρείο διακοπής καπνίσματος με φαρμακευτική και εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη. Τέλος, πραγματοποιείται διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών αναπνοής κατά τον ύπνο σε συνεργασία με εξειδικευμένα νοσοκομειακά κέντρα μελέτης διαταραχών ύπνου.

 

ΛΕ
240816-241016

Publish modules to the "offcanvs" position.