ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ Αξιώσεις

648
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2285/n11 001-1455010272.jpg
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 195, Μαρούσι 151 24, Αττική
Τηλέφωνο: 2106127790
Φαξ: -
Κινητό: 6944681076
Email: louisadoc@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Λουίζα Μιχαλάκη, MD, MRCS, EBOPRAS, MSc Public Health (Health Systems Management)

Πλαστικός Χειρουργός, Αισθητική και Επανορθωτική Χειρουργική, Εφαρμογές Laser.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ιατρός Μιχαλάκη Λουίζα ειδικεύθηκε και εργάσθηκε στην Πλαστική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία oπού συνεργάστηκε με κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ασχολήθηκε με όλους τους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής: την αισθητική χειρουργική, την επανορθωτική χειρουργική, την αποκατάσταση του καρκίνου του μαστού, τα εγκαύματα και την αισθητική ιατρική.

Είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Χειρουργών της Αγγλίας (MRCS) και κάτοχος του European Boards of Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery(EBOPRAS). Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Δημόσιας Υγείας ( MSc Public Health, Health Systems Management) από το University of London, London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Η κυρία Μιχαλάκη διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στο οποίο βρίσκονται και εξειδικευμένοι αισθητικοί και ανάλογα με το περιστατικό συνεργάζεται με γενικούς χειρουργούς, ορθοπαιδικούς, φυσικοθεραπευτές κλπ.

Αναλαμβάνει όλη τη γκάμα των επεμβάσεων της Πλαστικής Χειρουργικής προσώπου και σώματος: αυξητική στήθους, κοιλιοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ανόρθωση/ μείωση μαστών κλπ. Στο ιατρείο ασχολείται με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους αισθητικής ιατρικής: ενέσιμα προϊόντα (βοτουλινική τοξίνη, υαλουρονικό οξύ κλπ), θεραπείες σώματος (LPG- lipomassage), ποικίλες θεραπείες ιατρικού laser. Με το ιατρικό λέιζερ στο ιατρείο μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και να υπάρχει σημαντική βελτίωση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος: βελτίωση ρυτίδων, πανάδων και ευρυαγγειών, ουλών (ακμής, ανεμοβλογιάς, εγκαυμάτων κλπ), ενεργής ακμής, χαλάρωσης δέρματος κλπ.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο χειρουργείο Πλαστικής Χειρουργικής ή για κάποια θεραπεία Αισθητικής καλό είναι να συζητήσετε με την ιατρό, να σας εξετάσει και να σας εξηγήσει τι σας ταιριάζει, και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε τεχνικής. Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα μπορέσετε να αποφασίσετε από κοινού ποιο χειρουργείο είναι το ιδανικό για εσάς ή ποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα ιατρικής αισθητικής να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής της καριέρας προσπαθεί συνεχώς να ανανεώνει τις γνώσεις της και να ενημερώνετε για όλες τις καινούριες τεχνικές οι οποίες υπάρχουν στον τομέα της.

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.mihalaki.gr

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΙΕΡΕΩΣ ΔΟΥΣΗ 23 & ΚΗΦΙΣΙΑΣ 195, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛ. : 2106127790, 6944681076

 

ΣΟΥ-ΑΝ030216
030216-030217

Publish modules to the "offcanvs" position.