ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΚΕΛΗΣ

711
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1432300918.jpg
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΙΚΕΛΗΣ
Διεύθυνση: Θηβών 114, Πειραιάς 182 33, Αττική
Τηλέφωνο: 2104201810
Φαξ: 2104201832
Email: info@ivikelis.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΒΙΚΕΛΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ - ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Η επιχείρηση Ιωάννη Γεωρ. Βικελής δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας υλικών περιφράξεως και τοποθέτησης τους με έδρα τον Πειραιά Θηβών 14.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Βικελή το 1958 και μετέπειτα επεκτάθηκε το 1974 με την επωνυμία Ανδρέας Βικελής και ΥΙΟΙ Ο Ε. Με την εμπειρία στο χώρο συνεχίζουμε την παραγωγή και προμήθεια όλων των ειδών τα συρματοπλέγματα και υλικά για περιφράξεις σπιτιών-οικοπέδων και αγροτεμαχίων-επαγγελματικών χώρων, περιφράξεις ασφαλείας, στρατόπεδα, φυλακές και αθλητικές εγκαταστάσεις, διαφόρων τύπων όπως γήπεδα τένις-μπάσκετ και 5 x 5 .

Αναλαμβάνουμε πλέων και την τοποθέτηση των παραπάνω υλικών στον τελικό χώρο από ειδικευμένα συνεργεία περιφράξεων ή συρματουργεία. Παράγει όλων των ειδών τα σύρματα και συρματοπλέγματα όπως αγκαθωτά πλέγματα, δικτυωτά, εξάγωνα, κουνελόσυρματα , πρόκες συνδέτωρια, εξαρτήματα σωλήνων, εξαρτήματα κλινοπιοίας , ευθύγραμμα, βέργες ,ελατήρια, σωλήνες στραντζαριστά , πάσσαλοι περιφράξεως από σωλήνα γαλβανιζέ, πάσσαλοι από γωνία εμπορίου.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.ivikelis.com

Publish modules to the "offcanvs" position.