• ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

400
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7097/PERIELEKTIKI_KALAMATAS_2721024260_6986584773_ILEKTROLOGOS_KALAMATA14-1650077617.jpg
ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Διεύθυνση: Ελαίας 29, Καλαμάτα 241 00, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2721024260
Κινητό: 6986584773
Email: tecekal@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΡΟΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η επιχείρησή μας “Περιελικτική Καλαμάτας” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες, την κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων, έργα δομημένης καλωδίωσης, αυτοματισμούς, τοποθετήσεις συναγερμών, πυρασφάλεια και έξυπνα σπίτια στην Καλαμάτα, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την περιέλιξη μοτέρ - κινητήρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών σε κάθε επαγγελματία, τεχνικό και ιδιώτη.
Με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και Όλα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, δίνουμε αντοχή και ποιότητα καλής λειτουργίας στο μοτέρ - κινητήρα σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι το κίνητρο για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προτείνοντας σας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ελαίας 29, Καλαμάτα ΤΚ. 241 00, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2721024260
ΚΙΝΗΤΟ :        6986584773
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://www.perieliktiki-kalamatas.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-160422
160422-160427

Publish modules to the "offcanvs" position.