ΠΑΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΘΡΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

1794
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/12-1445661387.jpg
ΠΑΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΘΡΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Διεύθυνση: Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 1, Χαλάνδρι 152 33, Αττικής
Τηλέφωνο: 2106822503
Κινητό: 6972009126
Email: d.patsoulas@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΘ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

 

- ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

- ΕΣΚΑΦΕΣ - ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΕΙΣ

- ΕΚΒΡΑΣΜΟΙ

- ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ

- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

- ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΒΟΘΡΟΙ)

Με την μακρόχρονη πείρα και τεχνογνωσία που μας διακρίνει καθ'όσον βρισκόμαστε στη δεύτερη γενιά, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όποιο πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αντικείμενο των δεξαμενών λυμάτων (ΒΟΘΡΩΝ) κάθε κατοικίας.


Αναλαμβάνουμε την κατασκευή καινούργιων βόθρων, την αντικατάσταση των παλαιών καθώς και την μετατροπή-διασκευή των υφισταμένων. Εξασφαλίζουμε επίσης την ΜΟΝΩΣΗ του βόθρου έναντι της υγρασίας, του αρνητικού φορτίου και εκβαθύνουμε τον παλαιό σας βόθρο ακόμα και σε περιορισμένους χώρους (πυλώτες, υπόγεια γκαράζ, κ.α.).


Μπορούμε ακόμη να αντικαταστήσουμε τις παλαιές γραμμές αποχέτευσης επί εδάφους και γενικά να προβούμε σε επισκευή σε οτι είναι απαιτητό στον τομέα αυτό.
Όντας ευαισθητοποιημένοι ως προς το περιβάλλον, ειδικευόμαστε στην προμήθεια και εγκατάσταση ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ αστικής χρήσης από μικρά σπίτια μέχρι και ολόκληρους οικισμούς παρέχοντας την δυνατότητα καθαρισμού των λυμάτων σε ποσοστό που φτάνει ή ακόμη και ξεπερνά το 95%.

Κατόπιν δική σας επιθυμίας, θα εκτιμήσουμε άμεσα το μέγεθος των αναγκών σας και θα σας προσφέρουμε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ λύση που σας ταιριάζει!

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΟΥ-220216

Publish modules to the "offcanvs" position.