ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

31
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8496/PAPADHMITRIOU_KERKYRAIKI_ANAKYKLOSH_6951061102_6972083448_6942418664_ANAKYKLOSH_METALLON_KEKRYRA7_1717065718.jpg
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ
Διεύθυνση: Λιβάδι, Κέρκυρα 49100, Κέρκυρας
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Κατηγορίες:
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η εταιρεία μας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ  έχει έδρα στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης μετάλλων και σκραπ εξυπηρετώντας όλο το νησί.

Καθ' όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μας πορείας, προσφέρουμε υπηρεσίες ανακύκλωσης με συνέπεια και επαγγελματισμό συνεργαζόμενοι με ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κέρκυρα.

Διαθέτουμε ιδιόκτητα οχήματα, καταρτισμένο προσωπικό και μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας μετάλλων για την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε συμφέροντες οικονομικούς όρους με πολύ καλές τιμές και ευέλικτους τρόπους πληρωμής στοχεύοντας σε μια άρτια συνεργασία.

Στην ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ  εργαζόμαστε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος προσφέροντας υπηρεσίες ανακύκλωσης με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με ιδιόκτητα φορτηγά και εξειδικευμένα συνεργεία περισυλλέγουμε κάθε είδους μέταλλο, πραγματοποιώντας, επίσης, αποξηλώσεις κτιρίων όπου είναι επιθυμητό.

Στη συνέχεια, το σκραπ μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας, διαχωρίζεται ανά είδος και ξεκινά η διαδικασία της επεξεργασίας.

Τα σύγχρονα μηχανήματά μας και το έμπειρο προσωπικό μας συμβάλλουν στην παραγωγή πρωτογενών μετάλλων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την αρχή.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΙΒΑΔΙ.  ΤΚ. 49100  ΚΕΚΡΥΡΑΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ :  6951061102, 6972083448, 6942418664
EMAIL :     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  https://papadimitriouanakiklosi.gr

 

 

ΕΛΛΗ-270524
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.