ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΠΟΡΤΕΣ

555
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6884/pantazis_stavros_2643023237_6937043062_epipla_vonitsa1-1633061032.jpg
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΠΟΡΤΕΣ
Διεύθυνση: 1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας - Παλαίρου, ΒΟΝΙΤΣΑ 30002, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2643023237
Κινητό: 6937043062
Email: spantazis_tuc@yahoo.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΠΟΡΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ,ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Η επιχείρηση μας η οποία βρίσκεται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους προσφέροντάς σας ποιοτικές ξυλουργικές κατασκευές και έπιπλα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθετουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικά έπιπλα υπνοδωματίου και παιδικά έπιπλα, ανθεκτικές πόρτες ασφαλείας, ξεχωριστές ειδικές κατασκευές καθώς και κατασκευές για την ανακαίνιση καταστημάτων σε ολόκληρο τον νομό Μεσσηνίας.


Παραμένοντας έως και σήμερα πιστοί στην παράδοση και την τέχνη του ξύλου, δημιουργούμε χώρους και συνθέσεις που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα και κάνουν τον χώρο σας κομψό.

 

Σε όλες τις ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιότητα και αισθητική σε κάθε κατασκευή, αλλά και η διαρκείς αναζήτηση καινοτόμων τάσεων μέσω ειδικών κατασκευών από ξύλο..

 

Κατασκευές:

- ξυλινες κατασκευες
- σχεδιασμος
- κατασκευη επιπλων κουζινας & μπανιου
- εσωτερικα και εξωτερικα κουφωματα
- ειδικες ξυλοκατασκευες
- επενδυσεις ξυλου
- περγκολες
- διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων
- επενδυσεις σκαλας
- επιπλα κουζινας
- επιπλα μπανιου
- ντουλαπες
- πορτες εσωτερικου χωρου
- ξυλινα κουφωματα
- ξυλινες σκαλες
- ειδικες κατασκευες
- κρεβατια - συνθεσεις σπιτιου
- κιοσκια

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας - Παλαίρου, ΤΚ. 30002, ΒΟΝΙΤΣΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2643023237
ΚΙΝΗΤΟ :        6937043062
Email :             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :  https://www.pantazis-kouzina.gr/el

 

 

 

ΓΙΩ-290921
290921-290925

Publish modules to the "offcanvs" position.