ΟΜΙΛΟΣ CPK - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΑΜΑ

470
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/22-1432622731.jpg
ΟΜΙΛΟΣ CPK - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΑΜΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 234, Πέραμα 188 63, Αττική
Τηλέφωνο: 2104419073
Κινητό: 6932238133
Email: ckefal@ath.forthnet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΟΜΙΛΟΣ C.P.K
BETONET - METALNET - WOODNET

ΧΡ. Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Όμιλος C.P.K που εδρεύει από το 1989 στο Πέραμα Αττικής, έχει σαν σκοπό της, την εξ΄ ολοκλήρου κατασκευή από σκυρόδεμα ή σύμμικτες μεταλλικές κατασκευές και την ανακατασκευή της κατοικίας, του κτηρίου, του καταστήματος σας ή του εργοστασίου σας.
Με σεβασμό πάντα στις ανάγκες, και στην ικανοποίηση του πελάτη κοντά σ΄ εμάς θα έχετε την δυνατότητα, να δείτε τον προσωπικό σας χώρο, απόλυτα διαμορφωμένο και διακοσμημένο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, με υλικά που αντιπροσωπεύουμε από διάφορους οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και τα άριστα σε ποιότητα υλικά κατασκευών μας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το χώρο των " ονείρων" σας, με απεριόριστη αντοχή και διαχρονικότητα. Με την βοήθεια και τις συμβουλές του έμπειρου και φιλικού προσωπικού μας και γενικότερα όλου του ανθρώπινου δυναμικού μας, το οποίο αποτελείται από 10 ειδικότητες μόνιμου προσωπικού θα μπορέσετε να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα και αίσθηση του προσωπικού σας χώρου.

Στην έκθεση της εταιρίας μας, θα βρείτε όλα τα υλικά και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, που χρειάζεστε για να οδηγηθείτε σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Επίσης εδώ και 18 χρόνια μπήκαμε δυναμικά στο χώρο των επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και εσωτερικών-εξωτερικών πορτών με ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργοστάσιο.

Επιπλέον εδώ και 14 χρόνια κατασκευάζουμε συστήματα αλουμινίου που τα τελευταία 4 χρόνια είμαστε πιστοποιημένοι με CE αντιπρόσωποι από την Europa για τα συστήματα αλουμινίου hybrid (υβριδικά/ενεργειακά κουφώμαστα αλουμινίου).

Τέλος,έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις και προτάσεις υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ταυτόχρονα ταχύτητα στην παροχή υπηρεσειών,αξιοπιστία καθώς και ανταγωνιστικό κοστολόγιο.

- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΤΖΑΚΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΥΑΣΚΕΥΕΣ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΓΥΨΙΝΑ

Λέξεις-κλειδιά

Publish modules to the "offcanvs" position.