• ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

570
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6968/oikomixaniki2-1639999970.jpg
ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
Διεύθυνση: Πατρών 101, Πύργος 271 00, Ηλείας
Τηλέφωνο: 2621300941
Κινητό: 6946874959
Email: s.stamoulis@oikomixaniki.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΥΡΓΟΣ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΥΡΓΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Η εταιρεία Οικομηχανική Σταμούλης Σπύρος, με έδρα στον Πύργο Ηλείας και υποκατάστημα στο Περιστέρι Αττικής δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων κάθε είδους, όπως οι μονώσεις ταρατσών, των επισκευών, των ανακαινίσεων και των ειδικών δομικών κατασκευών, από το 2005.
Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε θέματα εφαρμογής, αλλά και προϊόντα για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, που καλύπτουν κάθε κατασκευαστική ανάγκη και απαίτηση.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η υποστήριξη των πωλήσεων, ώστε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι ότι βρισκόμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. Στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως οι Sika, Penentron, Mapei, Bauer, Al-Chimica, Isomat, Domissima, Dow, Avip, Kerakoll, Kraft, Βιβεχρωμ κ.ά., γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων μας.

Παράλληλα, η πολυετής πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει χάρη στη συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών εξελίξεων, εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα κάθε έργου.
Tα συνεργεία εφαρμογής της εταιρείας μας και οι συνεργαζόμενοι με εμάς εφαρμοστές, παρέχουν υψηλής ποιότητας εργασία, πάντα υπό την καθοδήγησή μας, για ένα άρτιο, τεχνικά, αποτέλεσμα σε έργα κάθε είδους, από μια απλή μόνωση ταράτσας έως ένα έργο υψηλών κατασκευαστικών απαιτήσεων. Εξυπηρετούμε τον Πύργο Ηλείας και τη Δυτική Ελλάδα, καλύπτοντας τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας και Μεσσηνίας, καθώς και τις περιοχές του Νομού Αττικής.

Από την επί τόπου επίσκεψη στο χώρο του πελάτη έως την εύρεση της βέλτιστης λύσης, την υλοποίησή της αλλά και τη μετέπειτα παρακολούθηση της εφαρμογής, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, παρέχοντας με υπευθυνότητα και συνέπεια τις γνώσεις μας, για ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

Υπηρεσίες :
Εφαρμογή συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης
Μονώσεις ταρατσών – δωμάτων
Στεγανοποίηση υπογείων, δωμάτων, δεξαμενών, μπαλκονιών, εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών
Στεγανοποίηση και θερμομόνωση δωμάτων, μπαλκονιών
Εποξειδικά δάπεδα
Στατική ενίσχυση κτιρίων
Αποκατάσταση σεισμοπλήκτων
Ανακαινίσεις – ανακατασκευές

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πατρών 101, Πύργος 271 00

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  2621300941
ΚΙΝΗΤΟ :         6946874959 
Email :              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :         https://www.oikomixaniki.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-171221
171221-171225

Publish modules to the "offcanvs" position.