ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε

890
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/4-1436245112.jpg
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε
Διεύθυνση: Ερμού 96, Αθήνα 105 54, Αττική
Τηλέφωνο: 2102828841
Φαξ: 2102828841
Κινητό: 6932339129
Email: afoihatz@yahoo.de
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε

ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

Το 1981 σε αναζήτηση ξυλίνων κουφωμάτων εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας μας αντιμετώπισα ανεπάρκεια γνωστική και κατασκευαστική στη σύγχρονη τεχνολογία μη τυποποιημένων κουφωμάτων.


Μετά από μελέτη 6 ετών κοπτικών κεφαλών με βάση το ευρωπαικά προφίλ (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Ελβετία) για την κατασκευή κουφωμάτων κατακτήθηκε και διευρίνθηκε η γνώση σε δυνδιασμό υπαρχόντων ελληνικών προφίλ με σύγχρονη αντιμετώπηση της θερμοδιαφυγής, της ηχομόνωσης, της στεγάνωσης και της μελλοντικής ρύθμισης των κινητών στοιχείων.


Το 1989 ιδρύθηκε η εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΕ με νέο και σύγχρονο εξοπλισμό για την κατασκευή όλων των τύπων εσωτ. και εξωτ. κουφωμάτων υπό την διεύθυνση του Αντώνη Χατζηαντωνίου Διπλ. Πολ. Μηχ. TH Karlsruhe και του Γιώργου Χατζηαντωνίου εξειδικευμένου τεχνίτη ξυλουργού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πρίν την χάραξη των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων γίνεται μελέτη κάθε τύπου κουφώματος με οριζόντιες και κατακόρυφες τομές και όψεις και με συνεργασία του αρχιτέκτονα αξιολογείται η ισορροπία των διατομών σε συνάρτηση του μεγέθους του ανοίγματος.

Σχεδιάζονται λεπτομέρειες των κατωκασιών και με την χάραξη των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων τοποθετείται παράλληλα και η στάθμη του τελικού δαπέδου με κτιστά σταθερά σημεία δεξιά και αριστερά κάθε ανοίγματος.

Στίς τιμές μας περιλαμβάνεται η μελέτη εφαρμογής, η τοπογραφία, και η επίβλεψη εργασιών που άπτονται των ανοιγμάτων.

Γενικά εφαρμόζονται με ακρίβεια οι διαστάσεις της μελέτης μας με την γνώμη της αρχιτεκτονικής αξιολόγησης.

Η υπηρεσία αυτή είναι στην ουσία μια ακόμα προσφορά στο θέμα συνολική δαπάνη των κουφωμάτων, μέσα από όμοια στοιχεία πχ υποδιαίρεση σε όμοια σχήματα των υαλοπινάκων, σε όμοια πλάτη επιλεγμένου πλάτους γρύλιας πρίν την κατασκευή του ανοίγματος ώστε να επιτυγχάνεται η εφαρμογή της μελέτης η οποία επιρεάζει την δαπάνη της προσφοράς μας.

Ο πελάτης μας εξασφαλίζει μέσα από την καθοδήγηση μας τον επιθυμητό βαθμό ασφάλειας της κατοικίας του με βάση την επιλογή των υαλοπινάκων και των μηχανισμών λειτουργίας τους. Οι όψεις των διατομών εξαρτώνται από το μέγεθος του ανοίγματος και την αρχιτεκτονική οπτική σε συνδιασμό με την αντοχή τους στον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι τμήμα της παραγωγής μας σε Α ποιότητα βρίσκεται εκτός των τυποποιημένων διατομών και σε ιδιαίτερη κατασκευή. Φυσικά παράγουμε και σε τυποποιημένη μορφή διατομές με χαμηλότερες τιμές.

Στον ξυλουργό προσφέρεται εργασία εφαρμογής μηχανισμών, μεντεσέδων κλειδαριών, άνοιγμα διδύμων κρυφών μόρσων, διάτρηση μπογιών για γρύλιες και γενικά ημιτελη προιόντα για ταχύτητα και ακρίβεια εκτέλεσης του ξυλουργικόυ έργου. Ειδικές τιμές προσφέρονται στον βιοτέχνη ξυλουργό για τα ολοκληρωμένα προιόντα μας.

Προσφέρονται ακόμα σιδηρικά όπως μεντεσέδες, κλειδαριές εσωτερικών και έξωτερικών πορτων με πλατος 18 χιλ. μπρούτζινες ή ανοξείδωτες με καμπύλο πλακάκι, αερο-φράκτες μαγνητικοί, οδηγοί συρομένων GU, ειδικά ροδάκια κύλησης μεγάλων φορτίων και λοιπά είδη κιγκαλερίας σε προσιτές τιμές, όλα γερμανικά.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2102828841

KIN. 6932339129

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΥΡ-070316
070316-070317

Publish modules to the "offcanvs" position.