ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΛΑΓΟΝΙΑ - ALAGONIA COUNTRY HOMES - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΛΕ ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

197
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8095/ALOGONIA_COUNTRY_HOMES_2721076038_6981030156_XYLINA_SALE_ALAGONIA1_1694936847.jpg
ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΛΑΓΟΝΙΑ - ALAGONIA COUNTRY HOMES - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΛΕ ΑΛΑΓΟΝΙΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Διεύθυνση: Αλαγονία, Αλαγονία 24020, Μεσσηνίας
Τηλέφωνο: 2721076038
Κινητό: 6981030156
Email: alagoniavillage@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΛΑΓΟΝΙΑ - ALAGONIA COUNTRY HOMES 
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  

Στην καρδιά του Δυτικού Ταϋγέτου, μόλις 30χλμ από την Καλαμάτα βρίσκεται το χωριό Αλαγονία. Εδώ η παράδοση παραμένει τρόπος ζωής , ενώ η μοναδική φυσική ομορφιά, προσφέρει υπέρτατη γαλήνη όλες της εποχές του χρόνου.

Στην όμορφη Αλαγονία βρίσκεται και ο ομώνυμος Ξενώνας «Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία». Χτισμένος αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 850μ, με αρχιτεκτονική απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Αποτελείται από 6 ανεξάρτητα ξύλινα σπιτάκια με μπαλκόνι), καθένα από τα οποία έχει πάρει το όνομά του, από λουλούδια που ευδοκιμούν στον Ταΰγετο, ενώ ο Ξενώνας διαθέτει και Εστιατόριο - Cafe.

Όλα τα σαλέ του«Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία» είναι πλήρως εξοπλισμένα με ανέσεις που εξασφαλίζουν την άνετη και ξεκούραστη διαμονή των επισκεπτών τους. Συγκεκριμένα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο/ντουζ, LCD-TV, DVD, δορυφορικά κανάλια, τηλέφωνο, κλιματισμό A/C, ξυλόσομπες, αυτόνομη θέρμανση και ασύρματο Internet, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διαμονής κατοικίδιων(κατόπιν συνεννόησης).

Στις γενικές παροχές του ο Ξενώνας «Αλαγονία Ορεινή Φιλοξενία», διαθέτει χώρο parking,καθώς και παραδοσιακό Εστιατόριο – cafe, όπου σερβίρεται σπιτικό πρωινό με παραδοσιακές γεύσεις και αγνά βιολογικά υλικά. Διαθέτει επίσης για τους φιλοξενούμενούς του, επιτραπέζια παιχνίδια για στιγμές χαλάρωσης, ενώ παρέχονται δωρεάν ποδήλατα βουνού (mountain bikes)για μοναδικές βόλτες σε δασικούς δρόμους, καθώς η περιοχή είναι ιδανική
για πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΛΑΓΟΝΙΑ, ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΤΚ. 24020  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2721076038
ΚΙΝΗΤΟ ;        6981030156
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛΛΗ-150923
ΜΟΝΙΜΟ

 

Publish modules to the "offcanvs" position.