ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL 1450

792
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6-1436941704.jpg
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL ΚΑΣΤΟΡΙΑ - HOTEL 1450
Διεύθυνση: Νέα Κοτύλη -, Καστοριά 520 51, Καστοριάς
Τηλέφωνο: 2467082400
Φαξ: 2467082400
Email: info@hotel1450.com
Κατηγορίες:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΞΕΝΩΝΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

HOTEL 1450


Χτισμένος στη Νέα Κοτύλη, τριγυρισμένος από την πλούσια βλάστηση του Γράμμου, χρωστάει το όνομά του στο υψόμετρο του χωριού, ένα από τα υψηλότερα της Ελλάδας.
Ο ξενώνας 1450m δημιουργήθηκε για να παρέχει στον επισκέπτη ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.


Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην καλαισθησία και την ποιότητα του κτιρίου για την ανάδειξη του φυσικού τοπίου, αλλά και των εσωτερικών χώρων που έχουν σαν στόχο να παρέχουν ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα κατάλληλη για μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

"Με σκοπό να αναδειχθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής τα 12 δωμάτια που διαθέτει παίρνουν το όνομά τους από κορυφές, λίμνες και δέντρα της περιοχής."

Η πτέρυγα των κορυφών διαθέτει τα δωμάτια «Σούφλιακας» – η ψηλότερη από τις γύρω κορυφές –, «Βλαχούλι» – μικρός λόφος που πήρε το όνομά του από το παιδί βλάχικης καταγωγής που χάθηκε εξαιτίας του ψύχους–, «Πύργος» –όπου βρίσκεται ένα από τα πυροφυλάκια του Γράμμου με υπέροχη θέα– και «Μπάλιος» –ιστορική κορυφή στην οποία εκτυλίχθηκε μία από τις τελευταίες μάχες του εμφυλίου-
Η πτέρυγα του δάσους περιλαμβάνει τα δωμάτια «Φλαμουριά» με υποδομές ΑΜΕΑ, «Οξιά» , «Μαύρη Πεύκη» , «Βελανιδιά» και «Ελάτη» .

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website : www.hotel1450.com

Publish modules to the "offcanvs" position.