ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

275
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7303/NIKOLAOU_6940520916_GYPSOSANIDES_IOANNINA_PREVEZA_LEFKADA15-1664382624.jpg
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Διεύθυνση: Ευξείνου Πόντου 1, Ιωάννινα 45221, Ιωαννίνων
Κινητό: 6940520916
Email: npioannina@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ -  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΒΟΝΙΤΣΑ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης , μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε οποιαδήποτε εργασία με χρηση γυψοσανίδας στην έδρα μας τα Ιωάννινα και κατόπιν συνεννόησης και Πανελλαδικά, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται καθαρός .

Φροντίζουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας με ιδιαίτερη προσοχή για να να τον διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες .

Η τεχνογνωσία μας πάνω στις γύψινες κατασκευές αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

Το συνεργείο μας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες στην ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα : 

- γύψινες κατασκευές
- γύψινες επενδύσεις
- γύψινες διακοσμήσεις
- διαμόρφωση χώρων
- θερμοπροσόψεις
- τοποθέτηση γυψοσανίδας
- ειδικές διακοσμητικές κατασκευές
- κρυφοί φωτισμοί
- χωρίσματα με γυψοσανίδα
- ηχομονώσεις
- διακοσμητικές κορνίζες
- τσιμεντοσανίδες
- γυψοσανίδες
- παντος τύπου μονώσεις
- ψευδοροφές

Δημιουργούμε σύγχρονους χώρους με την χρήση γυψοσανίδας που θα ανανεώσουν την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα μπορείτε να αλλάξετε την διαρρύθμιση του χώρου σας οικονομικά και με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δώστε νέο αέρα στην επιχείρηση σας. Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με σύγχρονες γύψινες επενδύσεις και κατασκευές.
Με την κατασκευή κρυφών φωτισμών και ψευδοροφών προσδίδεται με νέα αισθητική στον χώρο σας , η οποία θα εντυπωσιάσει τους παλιούς αλλά και νέους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα,Λευκάδα,Πρέβεζα,Βόνιτσα και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Ευξείνου Πόντου 1, Ανατολή, Τ.Κ:45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 6940520916
KINHTΟ : 6940520916
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://gipsosanides-nikolaou.4ty.gr/

 

ΓΙΩ-280922
280922-280927

Publish modules to the "offcanvs" position.