• ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  • ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

378
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7084/MICHAHL_STAMATISS_6974955255_ILIEKTROLOGOS_VOLOS10-1649301290.png
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Διεύθυνση: Πρίγκου Ιωάννη 2Α, Άγιος Βασίλειος, Βόλος 38333, Μαγνησίας
Κινητό: 6974955255
Email: stamatismihail@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ ΒΟΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΒΟΛΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ,ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Η επιχείρησή μας “ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, είναι κοντά σας για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικά έργα.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6974955255 είμαστε άμεσα κοντά όλο το για να ελέγξουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ηλεκτρολογικές βλάβες που αντιμετωπίζετε αλλά και για να αναλάβουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες.


ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πρίγκου Ιωάννη 2Α, Άγιος Βασίλειος, Βόλος, ΤΚ. 38333, Μαγνησίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6974955255
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website :        http://www.stamatismihail.gr

 

ΓΙΩ-070422
070422-070427

Publish modules to the "offcanvs" position.