ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ TRANS

85
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/35-1437033120.jpg
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ TRANS
Διεύθυνση: Ραβινέ 41, Περιστέρι 121 34, Αττική
Τηλέφωνο: 2105756643 - 2105756
Κινητό: 6977223582
Email: zaraidonis.x@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ TRANS

EXPRESS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 24ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.

Η εταιρία Ζαραϊδόνης Express Μεταφορική έχει ως έδρα της τον Ασπρόπυργο Αττικής και λειτουργεί στο χώρο των μεταφορών περισσότερο απο 35 χρόνια.

Διαθέτει ένα άρτιο εξοπλισμό οχημάτων και βαρέων μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και ακόμη προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο στον χώρο αυτό, όπου με γνώμονα την αξιοπιστία και την συνέπεια όσον αφορά την ασφάλεια κατ' αρχάς των εμπορευμάτων και κατόπιν τον ακριβή χρόνο παράδοσης, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχει δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό δύκτιο ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμιτό για τον πελάτη.

Η εταιρεία διαθέτοντας έναν στόλο από φορτηγά (μεταφορών και μετακομίσεων), ανυψωτικά μηχανήματα, κλαρκς, χώρους αποθήκευσης containers, ADR υποδομή, αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό δεν επαναπαύεται και προσβλέπει στο μέλλον για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και επενδύσεις.

Οι κύριοι στόχοι της εταιρείας είναι :

"Η ποιότητα"
"Η ταχύτητα"
"Οι ανταγωνιστικές τιμές"
"Ο σεβασμός στον πελάτη".

Αυτοί οι στόχοι έχουν υλοποιηθεί ως τώρα, αλλά η εταιρεία δεν αναπαύεται. Οι συνεχείς έλεγχοι εάν οι στόχοι πραγματοποιούνται, η εκπαίδευση του προσωπικού, οι επενδύσεις μας κάνουν να πιστεύουμε ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε. Γιατί από το καλό υπάρχει πάντα το καλύτερο. Και εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο καλύτερο

 

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.zaraidonis.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.