• ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  • Μεταφορές ευπαθών με φορτηγά ψυγεία - Adr μεταφορές- ανυψώσεις βαρέων & ογκόδων φορτίων -ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ

Μεταφορές ευπαθών με φορτηγά ψυγεία - Adr μεταφορές- ανυψώσεις βαρέων & ογκόδων φορτίων -ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ

832
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6463/LOGO-1540307313.jpg
Μεταφορές ευπαθών με φορτηγά ψυγεία - Adr μεταφορές- ανυψώσεις βαρέων & ογκόδων φορτίων -ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ
Διεύθυνση: Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή 153 43, Αττικής
Τηλέφωνο: 2106003130
Κινητό: 6944415383
Email: info@metafores-logistics.com.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Αγοριανίτης - Μεταφορές - Αποθηκεύσεις - Ανυψώσεις

Η εταιρεία «AGORIANITIS PANAGIOTIS P.C. ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» λειτουργεί από το 1990, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των χερσαίων μεταφορών και μετακομίσεων.

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφορών ευρείας κλίμακας, τόσο σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και δυναμικού, όσο και σε ιδιώτες καθώς και η αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έργο της εταιρείας μας περιλαμβάνει την οργάνωση της αποστολής εμπορευμάτων, την παρακολούθηση και παράδοση στον τελικό προορισμό, τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλούς μεταφοράς. Ταυτόχρονα, προτείνουμε καινοτόμες λύσεις προσαρμοζόμενες στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, εξαλείφοντας τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και εξασφαλίζοντας την ποιότητα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις.

Η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, που προκύπτουν από την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Για την επίτευξη του σκοπού μας διαθέτουμε μεγάλο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών διαφόρων μεγεθών και τύπου, σύγχρονα ανυψωτικά οχήματα και γερανούς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να επιτυγχάνεται η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η εταιρεία μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει τη δυνατότητα να εκτελεί οδικές μεταφορές εμπορευμάτων σε συσκευασία ή σε κοντέινερ (container) καθώς και μεταλλικές κατασκευές ή κατασκευές από τσιμέντο με ανοιχτές επίπεδες πλατφόρμες. Επίσης, αναλαμβάνει υπεύθυνα και με συνέπεια Τροφοδοσίες Πλοίων - Σκαφών με τρόφιμα – εφόδια – εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ανά περίσταση οχήματα, όπως απλά φορτηγά με κόφες ή με μουσαμά, ή φορτηγά ψυγεία, τα οποία διαθέτουν συντήρηση - κατάψυξη.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πανελλαδικά, μεταφέροντας γεωργικά προϊόντα (πατάτες, καρπούζια, κεράσια, φράουλες, εσπεριδοειδή κ.λ.π.) αλλά και προϊόντα της θάλασσας και των ιχθυοτροφείων (φρέσκα ή κατεψυγμένα ψάρια, κ.λ.π.) με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία.

Κύριο σύνθημα της εταιρείας μας είναι το "Fast & Safe", που χαρακτηρίζει τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων, όπως απαιτούν οι ρυθμοί της εποχής μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πλαπούτα 8, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ.  2106003130

ΚΙΝ.  6944415383

Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FRIENDLY WEBPAGE

 

ΚΑΡ-071118
071118-071120

Publish modules to the "offcanvs" position.