ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑ - CIVENCO Αξιώσεις

754
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/249_img-1414851432.jpg
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑ - CIVENCO
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 163, Αθήνα 115 26, Αττική
Τηλέφωνο: 2108259275
Φαξ: 2104522607
Κινητό: 6972518495
Email: civenco@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

CIVENCO
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Η Civenco είναι μια από τις ελάχιστες και παλαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολείται κυρίως με την μελέτη και κατασκευή Μεταλλικών (Σύμμεικτων) Κτιρίων με Οργανωμένη Δόμηση στην οποία ο Μηχανικός είναι αναπόσπαστο μέρος της παρεχόμενης υπηρεσίας.
Η CIVENCO από το 1995 κατασκευάζει κτίρια με σύμμεικτο φέροντα οργανισμό, δηλαδή σκελετό από χάλυβα σε στύλους (κολόνες) και δοκούς και οπλισμένο σκυρόδεμα σε θεμελίωση, πλάκες και σκάλες.

Η έδρα μας είναι στην Αθήνα, στην οδό Ιουλιανού 17 και Μαυροματαίων στο Πεδίον του Άρεως και αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνία.

Τα κτίρια που κατασκευάζουμε είναι νέες κατοικίες ή προσθήκες κατοικιών καθ΄ ύψος και κατ΄ επέκταση σε υφιστάμενα κτίρια με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, καθώς κτίρια γραφείων και Βιομηχανικά κτίρια. Όλα τα κτίρια μπορούν να είναι από μονώροφα μέχρι πολυώροφα.
Ασχολούμαστε επίσης με ειδικές μεταλλικές κατασκευές όπως μεταλλικά φρεάτια ανελκυστήρων, κύριες και βοηθητικές μεταλλικές σκάλες, μεταλλικούς φορείς για υποστυλώσεις Διατηρητέων και προς ενίσχυση κτιρίων και πατάρια βαρέως τύπου.

Η επιστημονική ομάδα της εταιρείας που αποτελείται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Οικονομολόγο ήταν προετοιμασμένη από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, με συνεχή ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς και με επένδυση σε κατάλληλο λογισμικό ώστε να έχει την δυνατότητα να μελετήσει από απλά μέχρι σύνθετα έργα.

Παράλληλα από την αρχή της δεκαετίας του 2000, η εταιρεία επένδυσε σε σύγχρονα εργοστασιακά μηχανήματα για κοπή, διάτρηση, συγκόλληση και επιφανειακή προστασία του χάλυβα.

Απασχολούμε διαρκώς, τα τελευταία 15 χρόνια, 38 εξειδικευμένους εργαζομένους εργοταξίου και εργοστασίου, που εργάζονται αποκλειστικά για τη CIVENCO όλο το χρόνο.
Ιδιαίτερο μέλημα μας στη CIVENCO είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, το οποίο έχοντας ήδη κατασκευάσει πολλά ανάλογα έργα, έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία και κατασκευάζει σύμμεικτα έργα κορυφαίας ποιότητας.
Έχουμε κάνει μελέτες και κατασκευές 260 κτιρίων από το 1995, κυρίως σπίτια αλλά και Βιομηχανικά κτίρια, με μεταλλικό σκελετό και τοιχοποιία από πάνελ τρισδιάστατου δομικού πλέγματος ή πέτρα.

Οι κατασκευές μας είναι κορυφαίας ποιότητας, είναι ασφαλέστερες από τις συμβατικές σε περίπτωση σεισμού, υψηλής αισθητικής, αποπερατώνονται ταχύτατα, συνήθως εντός τριών μηνών.

Έχουν πολύ καλύτερη θερμομόνωση από τις συμβατικές κατασκευές και κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να χαρακτηρίζονται Πράσινα Κτήρια.

Και το σπουδαιότερο οι τιμές μας είναι σταθερά οι καλύτερες της αγοράς!

 

ΛΕΑΝΔΡΟΣ  ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. : 2108259275

ΚΙΝ. 6972518495

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Website : www.civenco.gr

 

 

ΣΟΥ-ΑΝ050416
050416-050417

Publish modules to the "offcanvs" position.