ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΦΟΙ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ

98
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6-1435252395.jpg
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΦΟΙ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ
Διεύθυνση: Αγνώστου Στρατιώτου 43, Καλλιθέα 176 73, Αττική
Τηλέφωνο: 6947431255
Κινητό: 6947431255
Email: spyrostelianidis@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΦΟΙ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Με ιδιόκτητα φορτηγά κλειστού τύπου, αναλαμβάνουμε την μεταφορά κάθε είδους αντικειμένων, μηχανημάτων, εξοπλισμού καταστημάτων, εταιριών, εύκολα και γρήγορα με δικό μας έμπειρο προσωπικό. Ειδικευόμαστε σε αστικές μεταφορές ογκωδών αντικειμένων που χρειάζονται προσοχή στο χειρισμό, τη μεταφορά τους. Εύθραυστα εμπορεύματα, εμπορεύματα που πρέπει να φτάσουν άθικτα, χωρίς να ταλαιπωρηθούν κατά τη φόρτωση και μεταφορά. Με ειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε την μεταφορά πιάνων και χρηματοκιβωτίων, με απόλυτη ασφάλεια μεταφοράς.

Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από την συσκευασία της οικοσυσκευής σας, αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση των επίπλων σας, την αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών σας.

Συσκευασίες

Αναλαμβάνουμε την συσκευασία επαγγελματικών εξοπλισμών, γραφείων, εταιριών, μηχανημάτων, ηλεκτρονικών μηχανημάτων, έργων και αντικειμένων τέχνης. Ολική και μερική συσκευασία της οικοσκευής σας με δικά μας υλικά από έμπειρους συσκευαστές.br> Εάν πάλι επιθυμείτε να συσκευάσετε μόνοι σας την οικοσκευή σας ή τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε: χαρτοκιβώτια, χαρτοντουλάπες, χαρτί οντουλέ, αεροπλάστ, χαρτί αφής υαλικών, ταινίες συσκευασίας, ναϋλον καλύματα στρωμάτων, ταπήτων κλπ.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : http://www.metaforiki-telianidis.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.