• ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ
  • ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

243
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7469/markozanis_6934808215_6947705033_6934808215_6947705033_alouminia_peiraias1-1670841712.jpg
ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Διεύθυνση: Γαληνού 13, Κερατσίνι 187 58, Αττικής
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΟΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ -  ΣΚΑΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - PVC ΠΕΙΡΑΙΑΣ ,ΑΤΤΙΚΗ , ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” δημιουργήθηκε το 1970 με βασικό αντικείμενο τις αλουμινοκατασκεύες και σιδηροκατασκευές, και με στόχο να προσφέρει κατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την άψογη αισθητική τους.

Έχοντας αναλάβει από το 1994 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου ενώ δεν παύει να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών και παντός είδους αλουμινοκατασκευών.

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν σε κάθε κτίριο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και κατασκευών προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Πέραν όμως των κουφωμάτων αλουμινίου, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

Επίσης διαθέτουμε παράδοση πάνω από 50 χρόνων στην τέχνη του σιδήρου, με αναρίθμητες κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι και σε όλο τον Πειραιά.

Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε, με τέχνη και μεράκι, όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές, σε μοντέρνα ή και πιο παραδοσιακή γραμμή προκειμένου οι κατασκευές να δένουν αρμονικά με την αισθητική που επιθυμείτε για το κτίριο σας.

Τα συνθετικά κουφώματα - pvc αποτελούν μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις όλων εκείνων που αναζητούν αξιοπιστία και άριστη αποτελεσματικότητα, σε πολύ καλές τιμές.
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αλματώδης αύξηση της ζήτησης τους, αφού παρουσιάζουν πληθώρα θετικών πλεονεκτημάτων

Τέλος η επιχείρηση μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή και την τοποθέτηση των ιδανικών συνθετικών κουφωμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι, στον Πειραιά, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Γαληνού 13, Κερατσίνι Τ.Κ:18758  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : 6934808215,6947705033
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://www.kataskevastiki-markozanis.gr

 

 

ΓΙΩ-031222
031222-131227

Publish modules to the "offcanvs" position.