ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟ - ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

481
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5772/2-1457499374.jpg
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟ - ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Διεύθυνση: Ανδρονόπουλου 20, Αίγιο 251 00, Αχαϊας
Τηλέφωνο: 2691020436
Κινητό: 6977543493
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με βαθμό Λίαν Καλώς

• Ειδικευμένη στη Μαιευτική-Γυναικολογία αποκλειστικά στην Αγγλία.

• Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων της Αγγλίας (MRCOG) , τίτλος που απονέμεται κατόπιν επιτυχίας σε αυστηρές εξετάσεις (γραπτές και προφορικές)

• τέως Επιμελήτρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας σε μεγάλα νοσοκομεία της Αγγλίας

• εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη σε εξειδικευμένες κλινικές εμμηνόπαυσης, παθολογίας τραχήλου- κολποσκόπησης, καθ´έξιν αποβολών, παθολογίας της κύησης, ουρογυναικολογίας, γυναικολογικής ενδοκρινολογίας και αναπαραγωγής/ υπογονιμότητας και οικογενειακού προγραμματισμού

• παρακολούθηση και εκπαίδευση στο κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής του καθηγητού Κύπρου Νικολαΐδη(Fetal Medicine Centre στο King´s College Hospital of London)

•Μέλος του General Medical Council of UK (Ιατρικός Σύλλογος Αγγλίας)

• Μέλος της Εταιρείας Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική-Γυναικολογία και της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής.

Το ιατρείο της Dr.Ζαχαροπούλου Ελένης λειτουργεί με πλήρη μηχανοργάνωση, ηλεκτρονική και χειρόγραφη αρχειοθέτηση ασθενών, με διαρκή γραμματειακή υποστήριξη και εκοσιτετράωρη(24ωρη) κάλυψη για επείγοντα περιστατικά, μαιευτικά και γυναικολογικά.

Το ιατρείο λειτουργεί με σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και εφαρμόζει ιατρικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις τρέχουσες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines).

Στόχος μου είναι η συνεχιζόμενη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών πάντα δίπλα στις
ανάγκες της γυναίκας με τα πιο σύγχρονα μέσα διάγνωσης και θεραπείας.

Σκοπός μου είναι η εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ασθενών και η παροχή επιστημονικά τεκμηριωμένης ιατρικής φροντίδας με ειλικρίνεια, σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.

Η πολύχρονη εκπαίδευσή μου στην Αγγλία μου πρόσφερε πέρα από το υψηλό επίπεδο γνώσης και της μεγάλης κλινικής εμπειρίας, μέθοδο στη δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια , άψογη επικοινωνία με τον ασθενή και πλήρη ενημέρωσή του.

Παράλληλα έχω πάρει μέρος και συνεχίζω να συμμετέχω σε πλήθος σεμιναρίων, εκπαιδευτικών μαθημάτων και συνεδρίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.
Για την παροχή υπεύθυνης ιατρικής φροντίδας ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος πρέπει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας ώστε επιτυχώς και με αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε περιστατικό.

Διαθέτοντας όλα αυτά τα εφόδια μπορώ να σας προσφέρω μοντέρνα και διεθνώς κατοχυρωμένη ιατρική πρακτική που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας απόψεις και απαιτήσεις.

Τονίζω επίσης ότι σας παρέχω 24ωρη υποστήριξη. Είμαι συνεχώς διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, του τοκετού, της παραμονής σας στο μαιευτήριο, στη διάρκεια της λοχείας και του θηλασμού.

 

ΔΕΣ
080316-080416

Publish modules to the "offcanvs" position.