ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ

760
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7010/LYMPERHS_ANDREAS_6946311246_KERAMOSKEPES_SAMOS3-1645213328.jpg
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ
Διεύθυνση: Άνω Βαθύ, Ποταμάκι, Σάμος 83100, Σάμου
Κινητό: 6946311246
Email: and.lymperis@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΣΚΕΠΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΚΙΟΣΚΙΑ ΣΑΜΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΜΟΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ ΣΑΜΟΣ

Με πολυετή εμπειρία η επιχείριση ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στο Ανω Βαθύ στο Ποταμάκι της Σάμου, δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων με εξιδίκευση στην κατασκευή, συντήρηση και επισκευή των κεραμοσκεπών, ξύλινων σκεπών με επιτυχία συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (σκεπατζήδες, κτίστες) εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί σε ολο το νησί της Σάμου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή Φούρνους, και Ικαρία

Οι κατασκευές μας είναι ποιοτικές και ανθεκτικές στο χρόνο. Σκεπές σπιτιών εκκλησιών χωρίς προβλήματα για μια ζωή. Προτείνουμε λύσεις οικονομικές μελετάμε την οικοδομή και φροντίζουμε να σχεδιάσουμε την στέγη ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αναλαμβάνομαι την επίβλεψη για ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων εξ’ ολοκλήρου, συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και σας παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

Το συνεργείο μας με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία εργάζεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες της οικοδομής, κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και σχεδιάζουμε τη στέγη – σοφίτα, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.

Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό (Σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς έχοντας ως πρώτη σκέψη την καλύτερη ποιότητα υλικών και εργασίας σε συνδυασμό πάντα με τις λογικές τιμές.

 

Οι υπηρεσίες μας
Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και οικοδομικές εργολαβίες

Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)

Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα

Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές –αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.

Κατασευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια

Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .

Κατασκευή ξύλινων δαπέδων (ξύλινα πατώματα)

Ξύλινα ταβάνια

Κτισίματα με τούβλα

Τοποθετήσεις πλακιδίων

Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς

 

Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των ανακαινίσεων και εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιοτική δουλειά που προσφέρουμε και για το ονομά μας.

Στόχος μας είναι η σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, ώστε και μετά το πέρας των εργασιών να ειμαστε πάντα δίπλα σας

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα χωρίς το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την κεραμοσκεπή σας η την ανακαίνιση του δικού σας χώρου, να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Άνω Βαθύ, Ποταμάκι, ΣΑΜΟΣ, ΤΚ. 83100, ΣΑΜΟΥ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6946311246
Email  :           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       http://www.keramoskepeslymperis.4ty.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-210222
210222-210227

Publish modules to the "offcanvs" position.