ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - RAMOSCELLO -ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

702
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6950/RAMOSCELLO_2109915178_6944646810_EPIPLA_AGIOS_DHMHTRIOS12A-1638243676.jpg
ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - RAMOSCELLO -ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Διεύθυνση: Λιδωρικίου 35 - 37, Άγιος Δημήτριος 173 42, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109915178
Κινητό: 6944646810
Email: info@ramoscello.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - RAMOSCELLO
ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μοντέρνα ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

Κλασικά ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ επίπλωσης καταστημάτων με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

Ειδικές κατασκευές ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

Ειδικές κατασκευές ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

Εσωτερικές ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ με κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη,ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ. Κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας με ανάλογες οικονομικές (budget), σχεδιαστικές προτάσεις αλλά πάντα με επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς.

Εξυπηρετούμε όλο τον νομό Αττικης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας η επικοινωνήστε μαζί μας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λιδωρικίου 35, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 42 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  2109915178
ΚΙΝΗΤΟ :         6944646810
Email :             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :         http://www.ramoscello.gr

 

 

ΓΙΩ-291121
291121-291124

Publish modules to the "offcanvs" position.