ΚΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΗΝΙΕΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ Αξιώσεις

945
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6278_img-1413916547.jpg
ΚΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΗΝΙΕΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Διεύθυνση: Μήνια -, Κεφαλλονιά 281 00, Κεφαλληνίας
Τηλέφωνο: 2671042070
Φαξ: -
Κινητό: 6980387159
Email: info@kyriakatos.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

Κτήμα εκδηλώσεων "Κυριακάτος"

Σε ένα υπέροχο, ειδυλλιακό τοπίο με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Ιόνιου και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του ελληνικού ουρανού εκτείνεται το κτήμα Κυριακατος στις Μηνιές.

ΓΑΜΟΣ

Θα θέλατε ο γάμος σας να παραμείνει ανεξίτηλος στις καρδιές των φίλων σας , αλλά και για το υπόλοιπο διάβα της ζωής σας;

Το κτήμα Κυριακάτου προσφέρει όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές μέσα σε ένα λουλουδιασμένο και καταπράσινο παράδεισο, όπου οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται την αξέχαστη αυτή μέρα που τους χαρίσατε , όπου θα είναι και ο σταθμός για το δικό σας ξεκίνημα.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση μια σπουδαία κοινωνική εκδήλωση, αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη εμφάνιση του μωρού! Εκδήλωση που πρέπει να μείνει στη μνήμη των καλεσμένων και στις φωτογραφικές αναμνήσεις του παιδιού.

Το Κτήμα Κυριακάτου αναλαμβάνει τη διοργάνωση βαπτίσεων, αρχίζοντας από την διακόσμηση της παιδικής λαμπάδας ,της κολυμπήθρας και τελειώνοντας το όμορφο γεγονός στο Κτήμα μας. 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στο ιδιόκτητο κτήμα μας διοργανώνονται διαφόρων τύπων δεξιώσεις. Πρόκειται για ένα καταπράσινο κτήμα με θέα στη θάλασσα.

Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος, που από μόνος του εγγυάται την επιτυχία της «γιορτής» που θα κάνετε.

“Αψογη οργάνωση, πανέμορφο τοπίο, συνθέσεις με λουλούδια και φυλλώματα, εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις της εκδήλωσής σας και του γούστου σας.

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.kyriakatos.gr

 

NL-050814

 

ΚΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΗΝΙΕΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 

ΤΗΛ. : 2671042070, 6980387159

 

ΦΩΤ-190414
ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ 

Publish modules to the "offcanvs" position.