ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ - TECHNICAL

584
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5101/12-1467368972.jpg
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ - TECHNICAL
Διεύθυνση: 4o ΧΛΜ ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΑΙΑΣ, Αιδηψού 341 00, Ευβοίας
Τηλέφωνο: 2226031493
Κινητό: 6977437806
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

TECHNICAL

Μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα, αλουμίνια, πόρτες, παράθυρα, σίτες.Ειδικες κατασκευες

Η εταιρία technical Παπαγεωργίου ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1990 από τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου με αντικείμενο κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Η έδρα της βρίσκεται στο 4ο χμ Λουτρών Αιδηψού – Ιστιαίας στην θέση Βοθόνια Αγίου σε ιδιόκτητο χώρο 3000 τμ. Εξελίσσεται σύμφωνα με την τεχνολογία και τις απαιτήσεις της αγοράς με άριστο τεχνικό εξοπλισμό και συστήματα διαχείρισης και παραγωγής κουφωμάτων Εισάγει πρώτες ύλες από Γερμανία PVC και μηχανισμό – Αμερική (τζάμια) και διάφορα άλλα κράτη και χρησιμοποιεί υλικά εγχώριας αγοράς όπως αλουμίνιο.

Οι τομείς που έχει ως αντικείμενο είναι Α. κουφώματα (πόρτες παράθυρα) αλουμινίου – PVC Β. Ρολλά ηλεκτρικά χειροκίνητα πολλά γκαραζόπορτας οικίας και καταστημάτων Γ. Υαλοπίνακες θερμομονωτικοί (διπλή υάλωση – διπλή υάλωση και ενεργειακά τζαμια) υαλόθυρες καταστημάτων ανοιγόμενες συρόμενες και τύπου φισούνας (σπαστές) όπως επίσης και βιτρίνες καταστημάτων Δ. Ιδιόκτητες κατασκευές υαλοπετάσματα, αίθρια, κατασκευές μικρών κτιρίων Ε. Συναρμογή αυτοματισμών όπως μοτέρ ανεμόρια και διάφορους αυτοματισμούς σε ρολά και γκαραζόπορτες Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδιασμό με μηχανήματα ακριβείας εγγυούνται το τελικό αποτέλεσμα.

website : www.technical.gr

 

ΔΕΣ-280616
280616-280618

Publish modules to the "offcanvs" position.