ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

28
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8693/KOSSYVAKIS_NIKHFOROS_2114217106_6907291913_PSYCHOLOGOS_VRILHSSIA8_1728803628.jpg
ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Διεύθυνση: Λεωφ. Πεντέλης 12, Βριλήσσια 152 35, Αττικής
Τηλέφωνο: 2114217106
Κινητό: 6907291913
Email: nikiforos_psy@aol.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΚΛΙΝΙΚΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ο ψυχολόγος Κοσσυβάκης Νικηφόρος είναι απόφοιτος του University of Derby της Αγγλίας, με σπουδές στην εφαρμοσμένη ψυχολογία, και δέχεται στο γραφείο του στα Βριλήσσια.

Είναι, επίσης, απόφοιτος του University of East London, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική & κοινοτική ψυχολογία. Επιπλέον, διαθέτει πτυχίο (BA) στην κοινωνιολογία & εγκληματολογία από το Middlesex University του Λονδίνου.

Έχει εργαστεί ως κλινικός ψυχολόγος στη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» του Γ.Ν. Ναυπλίου, στα πλαίσια κλινικής άσκησης.

Επί του παρόντος, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες και παιδιά και υποστήριξη για αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών, όπως αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, προβλήματα σχέσεων, διακοπή καπνίσματος και εξαρτήσεων.

Στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας και του τρόπου ζωής των ασθενών, καθώς και μια πιο ευτυχισμένη και λειτουργική καθημερινότητα.

Στο γραφείο του στα Βριλήσσια, ο κλινικός ψυχολόγος Κοσσυβάκης Νικηφόρος παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία υπηρεσίες για τη διαχείριση του άγχους, των κρίσεων πανικού και των φοβιών.

Παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής προς γονείς & εφήβους για θέματα αντιμετώπισης παχυσαρκίας/βουλιμίας, για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης - διεκδικητικότητας. Παρέχει, επίσης, συμβουλευτική για την αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκασμών και τη διαχείριση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Επιπλέον, προσφέρει και τη δυνατότητα για πραγματοποίηση συνεδριών, μέσω Skype, για όσους βρίσκονται εκτός Αττικής, αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή ταλαιπωρούνται από αγοραφοβία.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεωφόρος Πεντέλης 12, ΤΚ. 152 35 Βριλήσσια Αττικής

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  2114217106
ΚΙΝΗΤΟ :        6907291913
Email :             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://kossivakis-psychology.gr

 

 

ΕΛΛΗ-131024
ΜΟΝΙΜΟ

 

Publish modules to the "offcanvs" position.