ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

755
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/20-1442979022.jpg
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ
Διεύθυνση: Ιουστινιανού 12, Αθήνα 114 73, Αττικής
Τηλέφωνο: 2108815619
Κινητό: 6987115991
Email: info@tomagazakitwnskylwn.gr
Κατηγορίες:
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Μέσα από την οικογένειά μου έμαθα να αγαπώ και να φροντίζω τα ζώα. Ο σκύλος ή η γάτα ήταν ο απαραίτητος σύντροφος. Η φροντίδα, ο καλλωπισμός και η υγιεινή, ήταν τα όπλα για την επιτυχημένη συμβίωση με τον τετράποδο φίλο μας, αλλά και ένα υπέροχο χόμπυ.

Αργότερα μέσα από τις σπουδές μου στην ψυχολογία έμαθα πόσο σημαντικός είναι ένας σκύλος για την υγιή εξέλιξη, κοινωνική και πνευματική ενός παιδιού. Έτσι λατρεύοντας τα ζώα και όντας μητέρα δύο παδιών η ύπαρξη σκύλου μέσα στην οικογένεια ήταν δεδομένη. Ο Χάρης και η Θώμη, τα δύο bichonfriseπου μας συντροφεύουν, ήταν το έναυσμα για να κάνω το χόμπυ μου επάγγελμα.

Φοιτώντας δίπλα στην καλύτερη επαγγελματία groomer, την Ελένη Λιάτση, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη μου και η θέλησή μου να προσφέρω φροντίδα και περιποίηση στους μικρούς μας φίλους, αλλά και η τάση μου στις καλλιτεχνικές δημιουργίες έγινε γνώση, επάγγελμα, εμπειρία.

Έτσι δίνοντας στο όνειρό μου το όνομα "Το Μαγαζάκι των Σκύλων" δημιούργησα έναν χώρο στα Εξάρχεια κάτω από τον λόφο του Στρέφη ( Ιουστινιανού 12 )όπου με περίσσια αγάπη προσφέρω όλα όσα ένα κατοικίδιο χρειάζεται για να είναι όμορφο προπάντων, υγιές, καθαρό μα και ευτυχισμένο, απαραίτητοι παράγοντες για την καθημερινή συμβίωσή του μαζί μας.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.tomagazakitwnskylwn.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.