ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1170
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6557/40-1491995360.jpg
ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Διεύθυνση: 8ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ, Νεοκαισάρεια 455 00, Ιωαννίνων
Τηλέφωνο: 2651094955
Κινητό: 6947329824
Email: keisogloutheo@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΣΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η εταιρεία Κεΐσογλου είναι μια ατομική επιχείρηση που ξεκίνησε το 1971 από τον πατέρα του Θεόδωρου Κεΐσογλου, ενώ σήμερα συνεχίζεται από τον ίδιο, με τον ίδιο ζήλο και ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις.

Καταρχήν ξεκίνησε ως επισκευαστική επιχείρηση για το σπίτι και στην συνέχεια ενισχύθηκε με τον κλάδο των κατασκευών από αλουμίνιο, καθώς οι νέες συνεργασίες με αξιόλογους προμηθευτές και η τεχνική κατάρτιση του Θεόδωρου Κεΐσογλου μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο από αισθητικής όσο και από λειτουργικής άποψης.

Σήμερα κατασκευάζει όλα τα προϊόντα αλουμινίου που χρειάζονται σε οποιοδήποτε κτίριο και ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την υποστήριξη πολυκατοικιών και την επισκευή όλων των κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου, που υπάρχουν σε κάθε κτίριο.

Κατασκευές Αλουμινίου και Σιδήρου

Η εταιρία Κεΐσογλου κατασκευάζει εδώ και 40 χρόνια όλες τις δημιουργίες από σίδηρο που χρειάζονται στα κτίρια, ενώ ην τελευταία δεκαπενταετία έχει ενισχύσει σημαντικά τη θέση της στην τοπική αγορά με την δημιουργία κατασκευών από αλουμίνιο.

Η συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Aluminco που η εταιρία χρησιμοποιεί ως αποκλειστικό προμηθευτή πρώτων υλών και ειδικών κατασκευών αλουμινίου, αλλά και με την εταιρία Σιδενόρ για την προμήθεια σιδήρου, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των πρώτων υλών. Ταυτόχρονα η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνική γνώση και το μεράκι για τη λεπτομέρεια αποτελούν εγγύηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σύμφωνο με τις επιθυμίες του πελάτη και θα έχει αντοχή στο χρόνο και λειτουργικότητα.

Αναλυτικά η εταιρία κατασκευάζει:

Πόρτες και παράθυρα από αλουμίνιο
Ενεργειακά κουφώματα
Κάγκελα inox και αλουμινίου
Παραδοσιακά κάγκελα από σίδηρο
Πτυσσόμενες σιδεριές για ασφάλεια χώρων
Γκαραζόπορτες
Πέργκολες από αλουμίνιο ή σίδηρο με επικάλυψη τζαμιού ή πάνελ

Επισκευές αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών

Η εταιρία Κεΐσογλου αναλαμβάνει όλων των ειδών τις επισκευές σε κατασκευές που έχουν γίνει με τη χρήση αλουμινίου ή σιδήρου. Καθώς πολλά κτίρια πάσχουν από την έλλειψη συντήρησης και τεχνικής κάλυψης, η εταιρία φροντίζει όχι μόνο να επισκευάζει τυχόν ζημιές που θα παρουσιαστούν, αλλά και να προσφέρει συνεχή και αξιόπιστη συντήρησης ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα παρουσίασης ζημιών.

Ενδεικτικά επισκευάζουμε:

Πόρτες - Παράθυρα
Ρολά
Κλειδαριές
Γκαραζόπορτες
Πέργκολες
Κάγκελα
Ιδιοκατασκευές από αλουμίνιο και σίδηρο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

8ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ, ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ. ΤΚ 455 00  ( ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΔΟΕ )

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2651094955

ΦΑΞ  2651094955

ΚΙΝ.  6947329824

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΕΤ-100417
100417-100419

 

Publish modules to the "offcanvs" position.