ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΓΟ

703
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1439220934.jpg
ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΓΟ
Διεύθυνση: Τομπάζη, Χαλκίδα 341 00, Ευβοίας
Τηλέφωνο: 2221082828
Φαξ: 2221082828
Κινητό: 6946950535 - 6936785721
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

εύΛογο Έργο

Το Κέντρο Λόγου και Έργου «εύΛογο Έργο» των Κατσαντώνη Μαρίας και Δαύρη Χρύσας λειτουργεί από το 2006 στη Χαλκίδα και προσφέρει λογοθεραπεία και εργοθεραπεία σε παιδιά και ενήλικες. Πρωταρχικός στόχος των θεραπευτών του εύΛογου Έργου είναι η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση των δυσκολιών των ατόμων που χρήζουν της επιστημονικής μας παρέμβασης και, κατ'επέκταση, η αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποκατάσταση των δυσκολιών αυτών.

Το «εύΛογο Έργο» βρίσκεται μακριά από την κίνηση της Χαλκίδας και ταυτόχρονα κοντά στην πόλη, με απεριόριστο χώρο στάθμευσης. Η προσέγγιση των ατόμων με δυσκολίες γίνεται με ματιά ανθρώπινη και συνάμα επιστημονική. Με βασικές σπουδές στην Ελλάδα, μετεκπαίδευση και τακτική παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τις επιστήμες μας, φροντίζουμε για την άριστη κατάρτιση μας και την έγκυρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών παιδιών και ενηλίκων. Αναφέρεται το ΑθηνάΤεστ για το οποίο έχουμε πιστοποίηση χορήγησης, ερμηνείας και παρέμβασης, καθώς και το SI (αισθητηριακή ολοκλήρωση) για το οποίο έχουμε πιστοποίηση παρακολούθησης και εφαρμογής των τεχνικών του. Αναλαμβάνουμε περιστατικά διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών, νοητικής υστέρησης, ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητας, κώφωσης, τραυλισμού, μαθησιακών δυσκολιών, δυσλεξίας, με κινητικά προβλήματα, με καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, με διαταραχές φώνησης, με αφασία. Τα θεραπευτικά μας προγράμματα είναι απολύτως εξατομικευμένα και οι συνεδρίες ατομικές. Υπάρχει συνεργασία με τους γονείς, συνεχής ενημέρωση τους και επικοινωνία με εκπαιδευτικούς και γιατρούς. Εξωτερικοί συνεργάτες: Ειδική Παιδαγωγός, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρο-αναπτυξιολόγος, Φυσιοθεραπεύτρια.

Κύριο μέλημά μας, είναι η αποτελεσματική προσφορά και η ουσιαστική φροντίδα σε όλους, όσοι χρήζουν αυτής, ανεξαρτήτου ηλικίας. Γνώμονας μας, ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες κάθε συνανθρώπου μας και αποκλειστικός στόχος μας η βελτίωση και η βέλτιστη ανταπόκριση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Τρόποι πληρωμής: Με μετρητά. Ευκολίες πληρωμής. Δεκτά όλα τα ταμεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΟΜΠΑΖΗ & Β.ΝΟΤΑΡΑ, ΚΑΝΗΘΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Publish modules to the "offcanvs" position.