ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΙΔΟΨΥΧΟ

855
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5528/1-1444892120.jpg
ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΙΔΟΨΥΧΟ
Διεύθυνση: Ανδρομάχης 42, Καλλιθέα 176 71, Αττικής
Τηλέφωνο: 2155107708
Κινητό: 6932828184
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΑΙΔΙΑ - ΕΦΗΒΟΙ - ΕΝΗΛΙΚΕΣ

H Πανελλήνια Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού-Ενηλίκου (Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2011. Έκτοτε δραστηριοποιείται με σκοπό την προσφορά ενός ολοκληρωμένου μοντέλου ψυχοκοινωνικής, ψυχιατρικής, παιδοψυχιατρικής φροντίδας στη Κοινότητα με βάση τις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, της Κοινοτικής Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας.


Η Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε είναι ένα Επιστημονικό Σωματείο που ως Πρότυπο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών έχει βασικό στόχο την παροχή εξατομικευμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ψυχικής υγείας από την πρώτη παιδική ηλικία, την εφηβεία, την ενήλικη ζωή και τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Η Αποστολή μας είναι να αποτελούμε σύγχρονο και πρότυπο Επιστημονικό Σωματείο και Κέντρο Ειδικών Θεραπειών με στόχο την πρόληψη, διάγνωση, αποκατάσταση και θεραπεία παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών.

Το Όραμα μας είναι η συνεχής προσφορά επιστημονικής, αποτελεσματικής και εξατομικευμένης ποιοτικής φροντίδας σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας και στις οικογένειες τους, εργαζόμενοι και αγωνιζόμενοι για μια κοινωνία με καλύτερη ψυχικής υγεία, ποιότητα ζωής και ευεξίας των ατόμων αντλώντας ικανοποίηση από τα προσωπικά τους επιτεύγματα.

Περιγραφή Υπηρεσιών

Τμήμα Παιδιών
Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Θεραπεία Συμπεριφοράς, Παιγνιοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Σχολική Ωριμότητα, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Παιδοψυχιατρική Παρακολούθηση, Ψυχολογική Εκτίμηση Ομάδες Παιδιών Ομάδες Εφήβων Συμβουλευτική & Εκπαίδευση Γονέων.


Τμήμα Ενηλίκων
Ψυχολογικές Εξετάσεις, Ατομική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους & Επικοινωνίας, Ιατρείο Μνήμης, Λογοθεραπεία Ενηλίκων.


Μονάδα Βοήθειας στο Σπίτι (ΒΣΣ) για άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένους και με ειδικές ψυχοκοινωνικές και ψυχιατρικές ανάγκες.


Άλλες Υπηρεσίες
Σχολές Γονέων, Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης, Εποπτεία Επαγγελματιών Υγείας, Σεμινάρια σε Επαγγελματίες.

Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από ψυχολόγους, ψυχιάτρους παιδοψυχολόγους-παιδοψυχίατρους, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, παιγνιοθεραπεύτρια, επισκέπτρια υγείας–νοσηλεύτρια, κοινωνικό λειτουργό και άλλους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας. Επίσης, υπάρχει συνεργασία και με άλλες ιατρικές ειδικότητες, όπως νευρολόγο, παιδίατρο, φυσικοθεραπευτή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 42, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2155107708
ΚΙΝ.  6932828184

 

ΦΩΤ-080219
080219-080221

Publish modules to the "offcanvs" position.