• ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -

894
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4269/80-1465667004.jpg
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -
Διεύθυνση: Σισμανόγλειου 17, Βριλήσσια 151 26, Αττική
Τηλέφωνο: 2106230157
Φαξ: 2106138375
Κινητό: 6978600838, 6982480302
Email: kriolymp@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΕΥΡΟΠΑΪΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

Τα κεντρα ξενων γλωσσων Ευρωπαικες Γλωσσες είναι εξειδικευμενα κεντρα σπουδων που μετρανε 20 χρονια στο χωρο της ξενογλωσσης εκπαιδευσης με τεραστια επιτυχια στα Βριλησσια και Μελισσια.

Παντα με σεβασμο και ειλικρινη αγαπη για τον μαθητη, διδασκουμε Αγγλικα , Γαλλικα , Γερμανικα, Ιταλικα, Ισπανικα, Κινεζικα και Ελληνικα (για ξενους).

Τα ποσοστα επιτυχιας είναι ενδεικτικα του επιπεδου διδασκαλιας που παρεχουμε με παιδια Α Γυμνασιου να δινουν LOWER και Γ Γυμνασιου για PROFICIENCY.

Η κα Ολυμπια Κρητικου η υπευθυνη κεντρων ξενων γλωσσων γεννηθηκε και μεγαλωσε στη Μελβουρνη της Αυστραλιας και εχει σαν μητρικη της γλωσσα την Αγγλικη. Σπουδασε στη Μελβουρνη της Αυστραλιας και στο Aston University (Αγγλια) και εχει 20 χρονια φροντιστηριακη πειρα. Εδώ και 7 χρονια είναι υπευθυνη εξεταστικων κεντρων του Πανεπιστημιου Lancashire ESB και εξεταστρια προφορικων του ιδιου πανεπιστημιου για LOWER και PROFICIENCY.

Tα φροντιστηρια Ευρωπαικες Γλωσσες συνεργαζονται με τα Πανεπιστημια του MICHIGAN, CAMBRIDGE, LANCASHIRE-ESB, CITY AND GUILDS, IELTS, TOEFL, TOEIC αλλα και με τους φορεις των Κρατικων Πιστοποιητικων καθως και με όλα τα αναγνωρισμενα πτυχια και επιπεδα εκμαθησης Γαλλικων, Γερμανικων, Ιταλικων, Ισπανικων , Κινεζικων.

Επισης τα κεντρα μας συνεργαζονταιμε το EUROPALSO SOCIETY for Quality Testing (πιστοποιημενα πτυχια προετοιμασιας μαθητων για τα επιπεδα πριν το LOWER(B2) ώστε τα παιδια να εξοικειωνονται με τις εξετασεις και να επιβραβεύεται η προοδος τους.

 

Οι καινοτομίες μας

Ο άρτια σχεδιασμένος τρόπος διδασκαλίας είναι βασισμένος στη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού ο οποίος είναι διαθέσιμος τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές μας. Κάθε αίθουσα έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή συνδεδεμένο με προτζέκτορα. Το μαθημα είναι ευχάριστο και δημιουργικό.

Το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα στο χώρο της διδασκαλίας είναι ο διαδραστικός πίνακας (smart board). Σε μια εποχή όπου κάθε παιδί έρχεται σε επαφή με διάφορα gadgets και ξέρει να χειρίζεται ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή από εξαιρετικά νεαρή ηλικία δεν θα μένουμε στον κλασσικό μαύρο πίνακα. Ο διαδραστικός πίνακας βοηθά τον καθηγητή να αποδώσει και τον σπουδαστή να κατανοήσει το μάθημα με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι μαθητές μας αντιμετωπίζουν τις ασκήσεις στον διαδραστικό πίνακα ως ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν. Το τελικό βραβείο είναι η γνώση. Τι καλύτερο;

 

Ο διαδραστικός πίνακας είναι ένα εξαίρετο εκπαιδευτικό μέσο που ενεργοποιεί και ενισχύει την μαθησιακή ικανότητα των μαθητών.
Με την τεράστια οθόνη του, κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό και κεντρίζει το ενδιαφέρον των μαθητών.
Κρατάει τους μαθητές συγκεντρωμένους, αυξάνει τα κίνητρα για μάθηση και βελτιώνει τις επιδόσεις τους

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι πιο εύκολο να διαβάζεις ή να γράφεις μια ξένη γλώσσα παρά να την μιλάς. Εδώ εμείς κάνουμε τη διαφορά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο "μιλάμε τη γλώσσα που διδάσκουμε". Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας οι καθηγητές και οι μαθητές μας μιλούν μόνο τη διδασκόμενη γλώσσα ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά μας. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας για εμάς καθώς αποτελεί μια από τις βασικότερες αρχές μας.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις με σκοπό να περνάμε ακόμη περισσότερο χρόνο με τους μαθητές μας και να μιλάμε αγγλικά μαζί τους ώστε να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας τους. Ενδεικτικα αναφέρουμε εκδρομές που έχουν πραγματοποιηθεί...Λονδίνο-Παρίσι (κάθε χρόνο αρχές Ιουλίου),Πλανητάριο,The Ranch, The adventure park κ.α

 

- ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

- lOWER ΣΤΗΝ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- PROFICIENCY ΣΤΗ Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

- ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄ΚΑΙ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

- ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

 

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ I-BOOK

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ 17 & ΣΠΑΡΤΗΣ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2106230157

ΚΙΝ. 6978600838, 6982480302

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΛΕ-080616
080616-080617

Publish modules to the "offcanvs" position.