ΚΑΦΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3026
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3-1436941035.jpg
ΚΑΦΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ  -  ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ   ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Διεύθυνση: Χελμού 19, Άγιος Στέφανος 145 65, Αττική
Τηλέφωνο: 2108144001
Κινητό: 6974492298
Email: geokafiri@gmail.com
Κατηγορίες:
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΦΙΡΗ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ FACULTE DE MEDECINE PARIS XII
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ

Η Γεωργία Καφίρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε εξ ολοκλήρου στο Παρίσι, Γαλλίας (Πανεπιστήμιο PARIS XII – Ιατρική Σχολή του Créteil), ενώ έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής με Διακεκριμένη Μνεία (Χάλκινο Μετάλλιο). Μετά τη Διπλωματική Εργασία (thèse) με θέμα: «Activité physique et fonctionnement physique chez les patients obèses», έλαβε την Ειδικότητα στην Ενδοκρινολογία.

Συνέχισε τις σπουδές της με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα με ειδίκευση στην Ενδοκρινολογία και βαθμολογία άριστα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Η διπλωματική της εργασία «Προσδιορισμός νέων λιποκυτοκινών ως δείκτης ινσουλινοαντίστασης στην παιδική-εφηβική παχυσαρκία», έλαβε επίσης άριστη βαθμολογία.


Με επαγγελματική εμπειρία σε διακεκριμένα νοσοκομεία του Παρισιού Henri Mondor και Hôtel Dieu, αλλά και στα Νοσοκομεία των Αθηνών Παίδων «Αγία Σοφία» και «Έλενα Βενιζέλου», έχει παράλληλα συνεργαστεί με σημαντικά κέντρα ενδοκρινολογίας της Ελλάδας και με εξειδίκευση στην παιδιατρική ενδοκρινολογία.


Με αναρτημένες ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε τεύχη και βιβλία ιατρικού περιεχομένου, η Γεωργία Καφίρη ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις της ειδικότητας της, συμμετέχοντας ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια και είναι Μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.


Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της κατάρτησης η Γεωργία Καφίρη εξειδικεύεται στο χώρο της αντιγήρανσης και είναι ενεργό μέλος των εταιρειών FSAAM (French Society of Anti- Aging Medecine) και WOSIAM (Word Society Interdisciplinary of Anti Aging Medecine).
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish modules to the "offcanvs" position.