ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΑΓΚΑΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

599
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/54-1428094201.jpg
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΑΓΚΑΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 152, Περιστέρι 121 36, Αττική
Τηλέφωνο: 2130239339
Φαξ: 2130239339
Email: optika.tagkalos@gmail.com
Κατηγορίες:
ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΑΓΚΑΛΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ - ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Καλώς ήρθατε στη σελίδα του καινούργιου καταστήματος οπτικών ΤΑΓΚΑΛΟΣ που λειτουργεί εδώ και κάποιο διάστημα στο Περιστέρι Αττικής.

Επισκεφτείτε το χώρο μας για να συναντήσετε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως, ικανά να καλύψουν κάθε γούστο και απαίτηση. Μέσα από το καινούργιο μας κατάστημα, στοχεύουμε να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον καθένα που προτιμάει την επωνυμία μας, αλλά και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο χώρος μας έχει φτιαχτεί για να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και όμορφα, όσο επιλέγετε τα ψώνια σας. Όλοι όσοι δουλεύουμε για τα οπτικά ΤΑΓΚΑΛΟΣ στο Περιστέρι, οφείλουμε και επιζητάμε να στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη κατά τη διάρκεια της αγοράς, αλλά και μετά από αυτή.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε γυαλιά που ταιριάζουν σε μοντέρνο ή πιο κλασσικό γούστο. Όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, αφού εμείς επιλέγουμε ένα-ένα τα κομμάτια που βρίσκετε στο μαγαζί μας. Φροντίζουμε να παραμένουμε συγχρονισμένοι με τις τελευταίες επιταγές της διεθνούς μόδας, έτσι όπως αυτή προβάλλεται μέσα από τα καλύτερα περιοδικά οπτικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για οτιδήποτε χρειάζεστε. Συνδυάστε τα πιο όμορφα κομμάτια της σεζόν, με τις καλύτερες τιμές. Στόχος και γνώμονας της καινούργιας μας επιχείρησης είναι να δώσουμε σε όλους τους λάτρεις των οπτικών αυτό που ζητάνε στην καλύτερη ποιότητα.

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website : www.optika-tagkalos.gr

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΗΛ. : 2130239339

 

ΣΟΥ-210115
210115-210816

Publish modules to the "offcanvs" position.