ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΙΣΜΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

147
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/14-1439216174.jpg
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΙΣΜΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Διεύθυνση: Νέα Ζωή, Ασπρόπυργος 193 00, Αττική
Τηλέφωνο: 2105596191
Κινητό: 6977344984
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Α.Λ.ΙΣΜΕΡΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΙΔΗΡΟΥ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΙΝΟΧ

- ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

- ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ

Η Εταιρεία Ε.Λ.Κ.Α.Σ Α. ΙΣΜΕΡΗΣ δραστηριοποιείτε στον χώρο των κατασκευών από το 1970. Με την μακροχρόνια πείρα μας , τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε ,και την άριστη τεχνογνωσία μας έχουμε καταφέρει να εδραιώσει την εταιρεία σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών.

Η Συνεργασία με την ALUMIL μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αρίστης ποιότητας υλικό για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου όλων των τύπων για απαιτητικές – αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας για προϊόντα που θα εγγυηθούν την υψηλή απόδοση του έργου σε μια σχέση ανταγωνιστική με άριστη ποιότητα σε προσιτή τιμή. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να τελειοποιήσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας Η εταιρεία μας θεωρεί υποχρέωση της μετά την αποπεράτωση του έργου να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την καλύτερη συντήρηση και την άριστη λειτουργία της κάθε κατασκευής μας.

Η εταιρεία ΕΛ.Κ.Α.Σ Α ΙΣΜΕΡΗΣ δραστηριοποιείτε κυρίως σε κατασκευές: Kουφώματα αλουμινίου -- κουφώματα σιδήρoυ -- πέργολες -- σκάλες -- ειδικές μεταλλικές κατασκευές -- κάγκελα -- θωρακισμένες πόρτες -- πόρτες πυρασφαλείας --ρολά –εσωτερικές πόρτες -- μεταλλικά κτήρια – υπόστεγα – γκαραζόπορτες -- αυτοματισμοί.

ΕΚΘΕΣΗ : ΘΗΒΩΝ 222, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

ΤΗΛ. : 2104251666

 

webmail : http://www.aismeris.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.