ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ

12
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8650/KAROUSOS_REHABILITATION_PHYSIOTHERAPY_2310649614_6944526697_THESSALONIKI19_1727337522.jpg
ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ
Διεύθυνση: Αντώνη Τρίτση 76, Εύοσμος 562 24, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310649614
Κινητό: 6944526697 
Email: alkarousos@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
Καρούσος Αλέξανδρος
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ

Ο Αλέξανδρος Καρούσος ασχολείται με τη φυσικοθεραπεία από το 1998. Οι πολυετείς σπουδές του εντός και εκτός Ελλάδος, σε συνδυασμό με τις μεταπτυχιακές σπουδές του σε Ανώτατη Σχολή Ιατρικών Επιστημών και την πολυετή εμπειρία του, τον καθιστούν ιδανικό για την αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας αποκατάστασης.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας “Karousos Rehabilitation & Physiotherapy”, οι εξειδικευμένοι θεραπευτές, με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων, προσφέρουν θεραπευτικές λύσεις για μη επεμβατική θεραπεία επιτυγχάνοντας την άμεση ανακούφιση από τους πόνους και τα συμπτώματα. Εξειδικεύονται ιδιαίτερα στο αυχενικό σύνδρομο (αυχενικός πόνος) και στην οσφυαλγία (πόνος μέσης).

Η φυσικοθεραπεία είναι γνωστή για τα οφέλη της στα μυοσκελετικά προβλήματα και στο κέντρο φυσικοθεραπείας “Karousos Rehabilitation & Physiotherapy” ξέρουν καλά πώς να τα αντιμετωπίσουν.

Οι θεραπείες στο κέντρο φυσικοθεραπείας “Karousos Rehabilitation & Physiotherapy” έχουν σκοπό την οριστική παρέμβαση και την αποκατάσταση, βασισμένες σε αποδεδειγμένες επιστημονικές κλινικές τεχνικές και μεθόδους.

Στόχος του κέντρου φυσικοθεραπείας “Karousos Rehabilitation & Physiotherapy” είναι η ανακούφιση από τον πόνο, η επιτάχυνσή της αποκατάστασης, η πρόληψη των μυοσκελετικών διαταραχών και του επανατραυματισμού, καθώς και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής σας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αντώνη Τρίτση 76, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 56224

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2310649614
ΚΙΝΗΤΟ :        6944526697  
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Website :       https://karousosphysiotherapy.gr 

FACEBOOK :   https://www.facebook.com/MassageTherapyKarousos

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/rehabilitation_karousos/

 

 

ΕΛΛΗ-260924
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.