ΙΡΙΔΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΜΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΛΑΜΙΑ

350
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7104/IRIDA_SYNERGEIO_KATHARISMOU_6906503085_LAMIA1-1651630827.jpg
ΙΡΙΔΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΜΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ  ΛΑΜΙΑ
Διεύθυνση: Αγ. Βαρβάρα 5, Λαμία 351 00, Φθιώτιδας
Κινητό: 6906503085
Email: iridashine@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΙΡΙΔΑ 
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΜΙΑ 

Το συνεργείο καθαρισμού Ίριδα του Χρήστου Δηψάκη το οποίο βρίσκεται στην Λαμία, αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, με γνώμονα την ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

Αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς κτιρίων μετά από οικοδομικές εργασίες, γενικό καθαρισμό σπιτιών, καθαρισμούς πολυκατοικιών, εταιρειών, γραφείων. Γενικούς καθαρισμούς χώρων εστίασης, κοινόχρηστων χώρων, παραθύρων και τζαμιών.

Αναλαμβάνουμε χημικές και βιολογικές απολυμάνσεις, ιοκτονιες, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, σεβομενοι το περιβάλλον (eco-friendly). Στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγ. Βαρβάρα 5, Λαμία, ΤΚ 351 00

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6906503085
Email :      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

EΛΛΗ-040522
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.