ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ELECTROIKO

509
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/15-1446101319.jpg
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ELECTROIKO
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Ηλιούπολη 163 42, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109525080
Κινητό: 6974582971
Email: info@electroiko.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ELECTROIKO

ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

-Αδειούχος ηλεκτρολόγος
-Εγκαταστάσεις, βλάβες σε κατοικίες και καταστήματα
-Αυθημερόν έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ

Η πολυετής πείρα του ηλεκτρολόγου Κώστα Τσιπούρογλου και των συνεργατών του θα σας προσφέρει μια σοβαρή και οικονομική λύση.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών (βιομηχανικούς χώρους, κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, κ.τ.λ.).

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και συντήρηση όλων των ειδών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας σύγχρονες, λειτουργικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Συμβαδίζοντας με τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής, αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας δίνοντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.electroiko.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.