ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - HYDRAULIC TECHNOLOG

1834
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/16-1456901428.jpg
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - HYDRAULIC TECHNOLOG
Διεύθυνση: Σφακτηρίας 56, Πειραιάς 185 45, Αττικής
Τηλέφωνο: 2104610072
Κινητό: 6977129244
Email: hydrtech@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

HYDRAULIC TECHNOLOGY HELLAS

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

 

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι εμπειροι και τεχνικα καταρτισμενοι τεχνικοι μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών. Με μεγαλη ποικιλία ανταλλακτικων προσφέρουμε στους συνεργάτες μας αμεση και αποτελεσματικη ανταποκριση στις απαιτησεις τους,δημιουργωντας ετσι μια σχεση εμπιστοσυνης και ειλικρινιας.

HYDRAULIC TECHNOLOGY HELLAS προσφέρει μεγαλη ποικιλια ανταλλακτικων υδραυλικων συστηματων υψηλης πιεσεως οπως υδραυλικοι κινητηρες και αντλιες,solenoid valves,rotary group,flexible hoses,φιλτρα,ψυγεια λαδιου, οργανα πιεσεως, χειριστηρια και υδραυλικους κυλινδρους.

Στις δυνατοτητες μας συγκαταλεγεται και η δυνατοτητα κατασκευης υδραυλικων συγκροτηματων υψηλης πιεσεως οπως και υδραυλικων κυλινδρων.

Πλήρεις λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες από το τμήμα προμηθειων μας.

Επισης αξιζει να σημειωθει οτι η εταιρια μας εξειδικευεται στα δεξαμενοπλοια οσον αφορα τα συστηματα φορτο-εκφορτωσης (Hydraulic cargo-ballast valves) οπως φυσικα και στα FRAMO SYSTEMS αλλα και σε ολα τα CARGO CONTROL CONSOLE SYSTEMS.

Ενα ακομη σημαντικο κομματι, στο οποιο η εταιρια μας μπορει να προσφερει λυσεις,ειτε με την επισκευη αυτου ειτε με αντικατασταση του υπαρχων συστηματος ειναι τα PITCH PROPELLER ειτε στο υδραυλικο ειτε στο ηλεκτρικο-ηλεκτρονικο κομματι αυτων.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2104610072

ΚΙΝΗΤΟ 6977129244

EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΥΡ
020316-020416

Publish modules to the "offcanvs" position.