ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΙΛΙΟΝ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΙΛΙΟΝ - ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ ΓΕ Αξιώσεις

954
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/2046_img-1414574465.jpg
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΙΛΙΟΝ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΙΛΙΟΝ - ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ ΓΕ
Διεύθυνση: Μελετίου Βασιλείου 22, Ίλιον 131 22, Αττική
Τηλέφωνο: 2102630596
Φαξ: -
Κινητό: 6977642150
Email: ge.omar7@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 

 

Η εταιρία μας  δραστηριοποιείται στο χώρο της  επισκευής ηλεκτρικών οικιακών συσκευών  και μικροσυσκευών και συστημάτων σιδερώματος καθώς και στα ανταλλακτικά αυτών. Στο κατάστημα υπάρχουν ανταλλακτικά και σακούλες  για σκούπες καθώς και λάστιχα χύτρας και διάφορα παρελκόμενα για ψυγεία κουζίνες πλυντήρια και κλιματιστικά μηχανήματα.

Στόχος του καταστήματος μας είναι να σας προσφέρουμε ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών, πλυντήρια  ρούχων - πιάτων, κουζίνες, ψυγεία, σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων   και όλα τα άλλα εξαρτήματα των προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και σε προσιτές τιμές. Η εγγύηση ποιότητας των προϊόντων που παρέχουμε εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι ολόκληρη η επιχείρησή μας και η μακροπρόθεσμη προοπτική εξέλιξης των υπαλλήλων μας+, να έχουν μια σταθερή και συνεχείς ανάπτυξη.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίησή σας. Έχουμε μια έμπειρη ομάδα εμπόρων τόσο στην αγορά όσο και στην πώληση.  Μέσω των ειδικών μας παρέχουμε επαγγελματικό επίπεδο σε όλους τους πελάτες.

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ 

ΤΗΛ. : 2102630596, 6977642150

 

 

 

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.