ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΒΟΛΟ - ΛΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

814
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6-1436245656.jpg
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΒΟΛΟ - ΛΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 30, Βόλος 383 33, Μαγνησίας
Τηλέφωνο: 2421031076
Φαξ: 2421031076
Email: INFO@BAMBOO.COM.GR
Κατηγορίες:
ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΝΙΚΟΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ψάθινων ειδών και των επίπλων μπαμπού επί σαράντα και πλέον συναπτά έτη. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1965 με την επωνυμία «Ευάγγελος Νικολός-Σάρωθρα-Είδη καλαθοποιείας».

Από τα τέλη του 1999 η επιχείρηση μεταφέρθηκε από την οδό Δημητριάδος σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην οδό ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 30 με την επωνυμία «NIKOΛOΣ». Με άξονα την παράδοση, την εμπειρία και την γνώση του αντικειμένου μπαίνει δυναμικά στο χώρο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μπαμπού και ψάθινων ειδών για κάθε χρήση. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σας με μοντέρνα και λειτουργικά προϊόντα για την διακόσμηση του σπιτιού, του επαγγελματικού σας χώρου ή της εξοχικής κατοικίας σας.

Το συγκριτικό πλεονέκτημά μας, είναι η εγγύηση που σας παρέχουμε για τα έπιπλα μπαμπού που διαθέτουμε διότι μπορούμε να τα επισκευάσουμε σε περίπτωση φθοράς ή ζημιάς. Αρχές μας η συνέπεια η εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

 

E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SITE : WWW.BAMBOO.COM.GR

Publish modules to the "offcanvs" position.