ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ

1419
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/43-1434822830.jpg
ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ -  ΕΠΙΠΛΑ  ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ
Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, Πειραιάς 185 47, Αττική
Τηλέφωνο: 2104121466
Φαξ: 2104127114
Email: jmaragos@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ & ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ Ο.Ε.

ΕΠΙΠΛΑ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΗΠΟΥ & ΒΕΡΑΝΤΑΣ - ΕΙΔΗ ΕΞΟΧΗΣ

Από την ίδρυσή της, το 1980, η εταιρεία μας ξεκίνησε με αντικείμενο την κατασκευή και την χονδρική πώληση μαξιλαριών κήπου και πανιών για καρέκλες σκηνοθέτη, με σκοπό να ικανοποιεί κάθε απαίτηση που αφορά τους εξοπλισμούς καταστημάτων και τα είδη εξοχής.

Στη μακροχρόνια πορεία μας σκοπός μας είναι πάντα η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα με συνέπεια και λογικό κόστος.

Η εταιρεία μας επίσης εισάγει συστηματικά πάνω από μία δεκαετία προϊόντα από επιλεγμένα εργοστάσια ανά τον κόσμο, ενώ από το 2010 μεταφερθήκαμε σε νέους μεγαλύτερους ιδιόκτητους χώρους για την στέγαση των διευρυμένων δραστηριοτήτων μας.

Κύριος λόγος που η εταιρεία μας ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών είναι η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των προϊόντων μας.

Αιχμή των δραστηριοτήτων μας παραμένει η κατασκευή παντός είδους πανιών σκηνοθέτη και μαξιλαριών σε διαστάσεις που οι ανάγκες σας απαιτούν.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : http://www.katexohin-maragos.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.