ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΑ ΣΚΥΡΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ JUNIOR

583
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1447349780.jpg
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΑ ΣΚΥΡΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ JUNIOR
Διεύθυνση: Σκύρος, Σκύρος 34007, Ευβοίας
Τηλέφωνο: 6974474361
Κινητό: 6974474361
Email: junior_panagos@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΑΝΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ JUNIOR

Σε ένα καταπράσινο, ήσυχο και δροσερό περιβάλλον στη Σκύρο, μόλις 150μ. από την ωραιότερη οργανωμένη και αμμουδερή παραλία Μώλος, βρίσκονται τα δωμάτια "Junior".

Το συγκρότημά μας αποτελείται από 9 ενοικιαζόμενα ευρύχωρα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν τηλεόραση με δυνατότητα επιλογής πολλών καναλιών, A/C, ανεμιστήρα οροφής, κουζινάκι, βεράντα. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους κοινόχρηστους χώρους για να ψήσετε (barbeque) ή να χαλαρώσετε πίνοντας δροσιστικά το ποτό σας κάτω από τα δέντρα.

Σε καταπράσινο και σκιερό περιφραγμένο χώρο δίπλα απο τα δωμάτια JUNIOR μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια. Η οικογένεια μας θα σας υποδεχθεί και θα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί σας δίνοντάς σας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Κοντά μας βρίσκεται φούρνος, super market, περίπτερα, καρτοτηλέφωνο καθώς επίσης και στάση λεωφορείου.Στα παραλιακά,παραδοσιακά ταβερνάκια με θέα το Αιγαίο μπορείτε να γευματίσετε πολύ οικονομικά με τα ντόπια. εδέσματα και γλυκά.

Τα δωμάτια JUNIOR βρίσκονται 150 μέτρα από την παραλία του μώλου,1.5 χ.λ.μ από την χώρα,13 χ.λ.μ από το λιμάνι και 2 χ.λ.μ από το αεροδρόμιο.
Η περιοχή μώλος είναι το μεγαλύτερο θέρετρο του νησιού

Σας περιμένουμε για ήσυχες και αξέχαστες διακοπές.

 

Εmail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.dwmatiaskyros.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.