ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΣΟΜΠΕΣ ΚΟΡΩΠΙ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙ - GAIOLITHOS

825
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/42-1447435845.jpg
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΣΟΜΠΕΣ ΚΟΡΩΠΙ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙ - GAIOLITHOS
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 203, Κορωπί 194 00, Αττική
Τηλέφωνο: 2106020584
Φαξ: 2110122190
Κινητό: 6980670640
Email: athens@gaiolithos.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

GAIOLITHOS

εταιρική ταυτότητα 'gaiolithos' : διακριτικό σύμβολο με το οποίο αναγνωρίζεται η αυθεντική ποιότητα των φυσικών πετρωμάτων και των εφαρμογών τους.

Ο λίθος είναι από τα πρώτα υλικά που ο άνθρωπος επέλεξε για να καλύψει τις ανάγκες τους , είναι το υλικό το οποίο διαβιώνει ανά τους αιώνες και μεταλλάσσεται με την εποχή του.

Η επιτακτική ανάγκη του ανθρώπου τα τελευταία χρόνια , για την επιστροφή στις ρίζες του , η αρχέγονη προδιάθεση του να επανασυνδεθεί με τα υλικά της γης και να επαναπροσδιορίσει τον όρο «ποιότητα ζωής» , επανακαθόρισαν την πορεία των φυσικών υλικών επένδυσης .

Οργανώθηκε από την εταιρεία μας, ένα πρότυπο δίκτυο διανομής και παρουσίας στον ελληνικό χώρο , τα οποία θα μπορούν να προσφέρουν πολύπλευρες υπηρεσίες βασισμένα στις παρακάτω αρχές.

Συνεχή έρευναστην παγκόσμια αγορά για τα πρωτογενή υλικά , τα οποία βάση προδιαγραφών ,θα καθίστανται αξιοποιήσιμα για τα ελληνικά δεδομένα. Επιλέγονται με βάση την ποιότητα τους , την αντοχή τους στο χρόνο και την αισθητική που μπορούν να προσθέσουν στην τελική τους εφαρμογή.
Έλεγχος για την πάντα επαρκή παρακαταθήκη , όλων των εμπορευμάτων
Εντατικός έλεγχος του value for moneyγια το τελικό προϊόν.
Άμεση εξυπηρέτησημέσα από οργανωμένο δίκτυο διανομής.
Υποστήριξη πριν και μετά την πώληση,με αναλυτικούς καταλόγους προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό μας κέντρο.
Συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, βάση των αναγκών και την σφυγμομέτρηση των περισσοτέρων των 1500 πελατών μας στην ελληνική επικράτεια.
Στελέχωση της εταιρείας μας από συνεργάτες που ενστερνίζονται την ανάγκη για επαγγελματισμό και την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών , χτίζοντας μαζί τους, συνεργασίες ετών.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας για την επένδυση τοίχου και δαπέδου και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων αποτελείται από: φυσικές πέτρες (σκαπιτσαριστές, αγκωνάρια, πλάκες), τεχνητές πέτρες, μεταλλικά καπέλα καμινάδας, βερνίκι πέτρας, κεραμικά πλακάκια, ψηφιδωτές παραστάσεις, βότσαλα κήπων, πλαστικές γλάστρες κ.α.

Έξω από τα σύνορα

Τα τελευταία χρόνια με την συνεχή παρουσία μας στις κλαδικές εκθέσεις ανά τον κόσμο , δημιουργήσαμε συνεργασίες με την αγορά πολλών ευρωπαϊκών χωρών , καταφέρνοντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα επαρκές δίκτυο τόσο στις γειτονικές βαλκανικές χώρες , αλλά και στην Κύπρο και στη Γερμανία.

ΦΥΣΙΚΑ & ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΕΡΙΟΥ & ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ & ΣΟΜΠΕΣ

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ & BARBEQUE

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.gaiolithos.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.