ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - T.

425
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/16-1439216678.jpg
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - T.
Διεύθυνση: Σκρα 4, Βούλα 166 73, Αττική
Τηλέφωνο: 2109659754 - 2109659
Φαξ: 2109659750
Email: tastrans@tastrans.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

T.A.S TRANS

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Παρέχουμε διαμεταφορικό έργο που καλύπτει όλους τους τρόπους διακίνησης εμπορευμάτων: οδικές (groupage και full trucks), θαλάσσιες (FCL και LCL), καθώς και αεροπορικές μεταφορές.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο στελεχικό δυναμικό μας, σε άμεση συνεργασία με το ευρύ δίκτυο ανταποκριτών που δημιουργήσαμε σε Ευρώπη και Ασία, παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξιοπιστίας, ευελιξίας και συνεπώς μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας.

Κατανοούμε την ανάγκη παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές έτσι ώστε μαζί με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας να είμαστε σε θέση να αγκαλιάσουμε όλο το φάσμα της μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων με ασφάλεια και συνέπεια.

Βαδίζοντας δυναμικά, η εταιρεία καθιερώνεται γρήγορα στην αγορά και αναγνωρίζεται για την ικανότητα της να συνδυάζει ευελιξία επιλογών και λύσεων.

Δεν έχουμε επενδύσει σε τεράστιες κτιριακές εγκαταστάσεις, ούτε σε εκατοντάδες υπαλλήλους, κι αυτό γιατί μας ενδιαφέρει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και όχι η απρόσωπη προσφορά πληροφοριών από ένα on-line σύστημα. Έτσι οι ναύλοι μας είναι χαμηλοί και ρεαλιστικοί.

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.tastrans.gr

Λέξεις-κλειδιά

Publish modules to the "offcanvs" position.