ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ NUTRIMED ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΝΤΙΚΑΣ Ν.

591
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6805/40-1568106551.jpg
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ NUTRIMED ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΝΤΙΚΑΣ Ν.
Διεύθυνση: Πλάτωνος 14, Πειραιάς 18535, Αττικής
Τηλέφωνο: 2104111082
Κινητό: 6937250606
Email: mantikasn@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΑΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

O διαιτολόγος – διατροφολόγος Νικόλαος Μαντίκας (HCPC Registered Dietitian) γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Bachelor (BSc with Honours in Dietetics) του Queen Margaret University του Εδιμβούργου (Σκωτία) και κάτοχος Master (MBA) από το University of Kentucky της Αμερικής. Τον Μάρτιο του 2017 έγινε μέλος του Health and Care Professions Council (UK), ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους επιστημόνων υγείας παγκοσμίως, ενώ από τον Οκτώβριο του 2018 αποτελεί μέλος και του British Dietetic Association (BDA). Επίσης, είναι εξωτερικός συνεργάτης του πρότυπου ιατρείου γυναικολογικής και μαιευτικής φροντίδας «maternacare» και του εξειδικευμένου κέντρου λιθίασης «Athens Stone Clinic».

Αρθρογραφεί τακτικά στον ηλεκτρονικό και περιοδικό τύπο με στόχο την βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς και παράλληλα συμμετέχει ως συνεργάτης της Nutrimed σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ακόμα, συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε διάφορα συνέδρια/ημερίδες συλλόγων και επιστημονικών φορέων. Ενδεικτικές θεματολογίες : Η Κρητική διατροφή ως τρόπος ζωής, διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία, διατροφή και γονιμότητα, διατροφή και ενίσχυση ανοσοποιητικού, Ελληνική κουζίνα και παράδοση, Μεσογειακή διατροφή και διαβήτης.

Η πρακτική του άσκηση έλαβε χώρα σε δύο από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ και Αττικόν) δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να αντιμετωπίσει διατροφικά μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών. Η πτυχιακή του εργασία είχε θέμα «Επίδραση τροφίμων με υψηλό και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη στο σάκχαρο των ενηλίκων και πιθανές συσχετίσεις με ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά».

Στο διαιτολογικό γραφείo του κ.Μαντίκα προσφέρονται (μαζί με τους συνεργάτες του) υπηρεσίες όπως: Αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών, αθλητική διατροφή, διατροφή κατά την εγκυμοσύνη/γαλουχία, Παιδική/Εφηβική διατροφή, Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με σύγχρονο λιπομετρητή, υπολογισμός κινδύνων υγείας μέσω ειδικού λογισμικού Soma κ.ά. Ακόμα εφαρμόζεται, το ολοκληρωμένο-πρωτοποριακό πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και ελέγχου βάρους Nutrimed, που περιλαμβάνει:

Ανθρωπομετρική Αξιολόγηση
Αξιολόγηση Συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος
Διατροφική Εκπαίδευση (μέσω φυλλαδίων και παρουσιάσεων σε προτζέκτορα)
Έλεγχο Ερεθίσματος
Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς
Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας
Εκπαίδευση για αποφυγή υποτροπών στο μέλλον

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πλάτωνος 14, Τερψιθέα, 185 35 Πειραιάς Αττικής

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104111082
ΚΙΝ. 6937250606
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΜΑΤ-020919
020919-020922

Publish modules to the "offcanvs" position.