ΔΗΟΡΑΜΑ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ -ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

239
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7465/diorama_2105069902_6982914104_logotherapeia_peristeri__1_-1669977429.jpg
ΔΗΟΡΑΜΑ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ -ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Διεύθυνση: Μουσών 26, Περιστέρι 121 37, Αττικής
Τηλέφωνο: 2105069902
Κινητό: 6982914104
Email: d.kotsaki@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΔΗΟΡΑΜΑ - ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ 
ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Το κέντρο Λογοθεραπείας «ΔΗΟΡΑΜΑ» με έδρα το Περιστέρι σας καλωσορίζει σε ένα χαρούμενο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η πρόληψη, η διάγνωση και η έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση του παιδιού. Δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για το κάθε παιδί, δίνουμε τη δυνατότητα οι μικροί μας φίλοι να αναπτύξουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν να επικοινωνήσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Είμαστε δίπλα στα παιδιά σας με επιστημονικότητα , σεβόμενοι την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Στόχος μας είναι η εξάλειψη και αντιμετώπιση των δυσκολιών του λόγου ,της ομιλίας και της επικοινωνίας μέσω σύγχρονων θεραπευτικών προσεγγίσεων που θα επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα στο παιδί.

Οι γονείς είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο μας προκειμένου να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης απαραίτητη για την εξέλιξη του παιδιού.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κωτσάκη Δήμητρα γεννήθηκε στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών.
Εξειδικεύτηκε στις Ειδικές Αναπτυξιακές Διαταραχές του λόγου , στην αξιολόγηση και παρέμβαση φωνολογικών διαταραχών, στην αξιολόγηση και παρέμβαση παιδιών με δυσαρθρία και παιδιών με δυσπραξία. Επίσης, στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές με τις θεραπευτικές μεθόδους: PECS (εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων), MAKATON (ανάπτυξη επικοινωνίας με τη χρήση νοημάτων ή γραφικών συμβόλων), TEACCH (οπτικοποιημένο πρόγραμμα), PHONEME TOUCH AND SAY (σύστημα χειρονομιών), Κοινωνικές Ιστορίες.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, έχει εργαστεί σε διάφορα θεραπευτικά κέντρα. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Από το 2013 ως σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια..

Το 2018 ίδρυσε το Κέντρο Λογοθεραπείας Δηόραμα στο Περιστέρι (Κηπούπολη).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μουσών 26, Περιστέρι ΤΚ. 121 37  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2105069902
ΚΙΝΗΤΟ :       6982914104
Email :           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :      http://www.logos-diorama.gr

 

ΕΛΛΗ-301122
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.