ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΟΦΙΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ

33
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8508/DELIKOURASS_2109244059_6932492833_KERAMOSKEES_ATTIKH4_1717789933.jpg
ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΟΦΙΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ
Διεύθυνση: Ιακώβου Τριβώλη 3, Αθήνα 11741, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109244059
Κινητό: 6932492833
Email: info@delikouras.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κατηγορίες:
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΣΤΕΓΕΣΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΑΘΗΝΑ

Η εμπειρία μας στον τομέα κατασκευής κεραμοσκεπών αρχίζει από τη δεκαετία του 1960, όταν ο Σταύρος Δεληκούρας ίδρυσε την εταιρεία οικοδομικές εργασίες με εξειδίκευση στις κεραμοσκεπές και επικεραμώσεις εκκλησιών.

Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων πέρασε στη δεύτερη γενιά, όπου από το 1990, ιδρύθηκε η εταιρεία «Κεραμοσκεπές- πέργολες, Δεληκούρας Κωνσταντίνος», συνεχίζοντας το δημιουργικό της έργο και την επιτυχημένη πορεία της έως σήμερα.

Οι μοναδικές κατασκευές μας, μας κατατάσσουν στους πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές κεραμοσκεπών-πέργολας, χαρίζοντας στους πελάτες μας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Τα υλικά* που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση μας, εγγυούμαστε την τέλεια λειτουργία και απόδοση της στέγης σας.(Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε σε συνεργασία με την εμπειρία και την εξειδίκευση μας, σας εξασφαλίζει την τέλεια λειτουργία της στέγης σας καθώς και το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.)

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

- Κατασκευές κεραμοσκεπών παντός τύπου
- Επικεραμώσεις εκκλησιών
- Πέργολες παντός τύπου
- Αναπαλαιώσεις και επισκευές κεραμοσκεπών
- Πέργολες , κεραμοσκεπές σε βεράντες
- Σοφίτες
- Ξύλινα πατώματα και deck για πισίνες και εξωτερικούς χώρους
- Ξύλινα παγκάκια και μοναστηριακά τραπέζια, με ξυλεία της προτίμησης σας
- Κατασκευές καφασωτών σε επιθυμητές διαστάσεις και μεγάλη ποικιλία ξυλείας, εμποτισμένη Σουηδική ξυλεία ή ακόμα και με τροπική ξυλεία.
- Κατασκευή τοξοειδής ξυλείας, χειροποίητης για την κατασκευή κεραμοσκεπών σε στρογγυλά μπαλκόνια ακολουθώντας πιστά την οικοδομική γραμμή.

Η εταιρεία «Κεραμοσκεπές Δεληκούρας Κωνσταντίνος», πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών, εγγυάται την συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει, και παραδίδει πάντοτε με την περάτωση αυτού γραπτή εγγύηση κατασκευής.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, είναι πιστοποιημένα βάση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Ιακώβου Τριβώλη 3, ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ:11741 ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2109244059
KINHTΟ : 6932492833
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://keramoskepes.eu

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-070624
070624-070626

Publish modules to the "offcanvs" position.