ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Αξιώσεις

259
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/870_img-1415483833.jpg
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 115, Αμπελόκηποι 115 21, Αττική
Τηλέφωνο: 2106420882
Φαξ: 2106400685
Κινητό: 6974446400
Email: TROMPOUKIS@GMAILCOM
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ Ι. ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Εργάζομαι ως Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος, ασχολούμενος με όλο το φάσμα της μαιευτικής – γυναικολογίας και ειδικά με λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Γυναικολογίας στη διδακτική ομάδα του IRCAD/EITS του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο, συνεργάζομαι με τον όμιλο ΙΑΣΩ και είμαι επιστημονικός συνεργάτης της 3ης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. Αττικόν.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παντελής Τρομπούκης
Ο ιατρός κ. Παντελής Τρομπούκης αποφοίτησε από την 3η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καρόλου στη Πράγα το 2000. Το 2001 πραγματοποίησε δωδεκάμηνη υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και το 2003 εννιάμηνη εξάσκηση στη Γενική Χειρουργική, στη Β΄ Χειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Ασκληπιείον Βούλας. To 2004 υπηρέτησε στο υγειονομικό σώμα του στρατού ξηράς. To 2005 ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας ως Senior House Officer στo νοσοκομείο Queen Elizabeth Hospital, NHS Trust στο Λονδίνο και την ολοκλήρωσε τον Απρίλιο του 2009, στην 3η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο "Αττικόν".

Το 2008 κατά το τελευταίο έτος της ειδικότητας έλαβε εκπαιδευτική άδεια ασκησης στην ενδοσκοπική γυναικολογική χειρουργική και υπογινιμότητα στο Princess Royal University Hospital, Bromley Hospital, NHS Trust υπό τον Professor. John Erian MBBCh FRCOG.

Τον Οκτώβριο του 2009 διορίστηκε ως επικουρικός επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Γ΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Π. Γ. Ν. Αττικόν.

Το 2010 έκανε εξειδίκευση (Fellowship) στη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική στο διεθνούς φήμης κέντρου εκπαίδευσης IRCAD/ European Institute of Telesurgery, και στα νοσοκομεία Hautepierre University Hospital, CMCO hospital και Nouvel Hopital Civil του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στη Γαλλία με τον παγκοσμίως γνωστό καθηγητή Professor Arnaud Wattiez, με τον οποίο συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις καθώς πλέον καλείται ως εκπαιδευτής (Instructor) ενδοσκοπικής χειρουργικής στο κέντρο IRCAD σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Επίσης συχνά, πραγματοποιούν μαζί σαν χειρουργική ομάδα πρωτοποριακά χειρουργεία και στην χώρα μας, καθώς και "live" ζωντανά επεμβάσεις σε συνέδρια για εκπαιδευτικούς λόγους.

Το 2011 πήρε τον τίτλο του Λέκτορα της Μαιευτικής Γυναικολογίας (ΠΔ 407) στην 3η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Αττικό. Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός του Ομίλου Ιασώ και ως μέλος του ενδοσκοπικού τμήματος One Day Surgery Unit του Ιασώ.

Το 2013 πήρε την πρώτη θέση Υποτρόφου Μαιευτικής Γυναικολογίας με γνωστικό αντικείμενο την Γυναικολογική Ενδοσκόπηση του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 3η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΠΓΝ "Αττικόν".

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό (Master, MSc) στην Παθολογία της Κύησης και Διδακτορική Διατριβή (PhD) με θέμα την Μαγνητική Τομογραφία του εμβρύου με την Α' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESGE) καθώς και της Αμερικάνικης Εταιρείας Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (AAGL).Υπάρχουν πολλά επιστημονικά άρθρα, εργασίες και χειρουργεία του ίδιου στο διαδύκτιο όπως στην ιστοσελίδα www. websurg.com

ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ  17:00 - 21:00

 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ :

ATHENS BEVERLY HILLS
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12 & ΛΑΟΔΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔΕΧΕΤΑΙ : ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00 - 21:00

 

EMAIL : TROMPOUKIS@GMAILCOM

WEBSITE : http://WWW.TROMPOUKIS.GR

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. :  2106420882, 6974446400

 

ΣΟΥ-ΑΝ080615
080615-080816

Publish modules to the "offcanvs" position.